fcsrn
Moderatör
Geçen hafta çarşamba günü burada ki bir telefoncudan 3800mah gücünde bir powerbank aldım, aldığım akşam şarja taktım sabaha kadar doldurdum. Sabahta telefona son raddesine kadar yüklenip şarjını %7'ye kadar düşürdüm. Full dolu powerbank'i telefona taktım bakalım ne kadar dolduracak diye, %57 olunca pili tamamen bitti. Oda arkadaşımda IPhone 5s var ve 2400mah'lık powerbank'i var. Powerbank tam doluyken %60dan 2 defa %100'e bir defa da 80'e kadar şarj ettiğini söyledi.
Iphone 5s'in bataryasına baktım 1570mah gücünde, Z1'in bataryasına baktım sitesinde "Pil: En az 3000mah" yazıyor.
Sizlere sorum, şimdi 2400mah lık powerbank IPhone 5si o kadar doldururken 3800mah lık Z1'de nasıl sadece %50 dolduruyor. Birde tamamen boşken yaklaşık 2 saatte doluyor. Kafam çok karışık. Yarın aldığım yere götürmeyi düşünüyorum. Yasal hakkım olan 7 gün içinde iade hakkımı kullanmak istediğimi söyleyeceğim. Kabul etmeyecekler büyük ihtimalle, bende en azından değişim talep edeceğim.
Sizce başka nasıl bir yol izlenebilir?
Iphone 5s'in bataryasına baktım 1570mah gücünde, Z1'in bataryasına baktım sitesinde "Pil: En az 3000mah" yazıyor.
Sizlere sorum, şimdi 2400mah lık powerbank IPhone 5si o kadar doldururken 3800mah lık Z1'de nasıl sadece %50 dolduruyor. Birde tamamen boşken yaklaşık 2 saatte doluyor. Kafam çok karışık. Yarın aldığım yere götürmeyi düşünüyorum. Yasal hakkım olan 7 gün içinde iade hakkımı kullanmak istediğimi söyleyeceğim. Kabul etmeyecekler büyük ihtimalle, bende en azından değişim talep edeceğim.
Sizce başka nasıl bir yol izlenebilir?