Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum şimdiden moderatör arkadaşlardan özür dilerim.
aracımı 5-6 ay önce aldım golf 2015 1.2 tsi. otomatik
3 ay önce sanayide bir servise götürdüm ve yağ damlatıyordu parça değiştirdi herşeyini yaptığını belirtti 5.000 e yakın ödeme yaptım ama sürekli sesler geliyor arabadan fren tutarken falan, turuncu üçgen içinde yağ seviyesi kontrol edin uyarısı alıyorum ve yetkili servise götürerek bütün bakımarını yaptırmak istiyorum çünkü güvenemiyorum kimseye artık ve en azından yetkili servise götüreyim 1000 tl fazla olsun sağlam olsun düşüncesine girip girmeme konusunda emin olamıyorum.
şikayetlerim;
frenlemede rahatsız edici ses var ön tarafta,
fren tutarken arka taraftan garip bir ses geliyor,
trafikteyken bazen kendi kendine geriye gidiyor son anda durduruyorum bunun nedenini de bilmiyorum,
bazen boş yolda gaza bastığımda bir anda devir yükseliyor ve motor bağırıyor, yokuş inerken veya 70-80 gibi hızla giderken boğuk ses çıkartıyor motor,
balatalardan da ses geliyor.
bu şiakyetlerimi servise götürürsem bana maliyeti yüksek olur mu acaba?
bu konu hakkında fikir, yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.
Teşekürler
aracımı 5-6 ay önce aldım golf 2015 1.2 tsi. otomatik
3 ay önce sanayide bir servise götürdüm ve yağ damlatıyordu parça değiştirdi herşeyini yaptığını belirtti 5.000 e yakın ödeme yaptım ama sürekli sesler geliyor arabadan fren tutarken falan, turuncu üçgen içinde yağ seviyesi kontrol edin uyarısı alıyorum ve yetkili servise götürerek bütün bakımarını yaptırmak istiyorum çünkü güvenemiyorum kimseye artık ve en azından yetkili servise götüreyim 1000 tl fazla olsun sağlam olsun düşüncesine girip girmeme konusunda emin olamıyorum.
şikayetlerim;
frenlemede rahatsız edici ses var ön tarafta,
fren tutarken arka taraftan garip bir ses geliyor,
trafikteyken bazen kendi kendine geriye gidiyor son anda durduruyorum bunun nedenini de bilmiyorum,
bazen boş yolda gaza bastığımda bir anda devir yükseliyor ve motor bağırıyor, yokuş inerken veya 70-80 gibi hızla giderken boğuk ses çıkartıyor motor,
balatalardan da ses geliyor.
bu şiakyetlerimi servise götürürsem bana maliyeti yüksek olur mu acaba?
bu konu hakkında fikir, yardımcı olacak arkadaşlar olursa sevinirim.
Teşekürler
Moderatör tarafında düzenlendi: