Herkese Merhaba İyi Forumlar,
Aracımı 2020 yılında işyerindeki yöneticimden yani ilk sahibinden satın aldım severek ve keyif alarak kullanmaktayım.
Ancak şu sıralar bir gayrimenkul fırsatıyla satmayı düşünüyorum. Fiyatı belirlemek için yardımlarınıza ihtiyaç duydum araç bilgilerini ve opsiyonları aşağıda listeleliyorum. İyi günler.
Araç 2013 Kasım ayı trafik çıkışlıdır. 2020 yılına kadar ilk sahibi tarafından tek el kullanılmıştır.Tüm servis bakımları yetkili serviste yapılmış olup şuanda 83.000km de'dir.
Varta Marka EFB Aküsü 2021 yılında takıldı ve garantilidir. Son bakımı 2020'de tarafımdan Doğuş Oto Çankaya'da yaptırılmıştır.
Ön kaput ve yan çamurluklarda koruma filmi vardır.Standart comfortline özelliklerine ilave olarak aşağıda yer alan donanımlar bulunmaktadır.
-Cam Tavan
-12K Sensör + PLA 2.0 Park Assist (Otomatik Park)
-360 Derece Park Sensörü
-Sürüş Profil Seçimi (Eco, Comfort, Normal,Sport, İndividual)
-Hız Sabitleyici ve Hız Sınırlayıcı
-Çerçevesiz Yeni Tip Otomatik Kararan Dikiz Aynası
-Otomatik Far ve Yağmur Sensörü
-ESC Off ve TPMS Set Tuş Aktivasyonu
-Lansman Rengi Pasific Mavi
-Bej Döşeme
Özetle araç fabrikadan çıktığı temizlikte, donanımlı, kazasız boyasız, bakımlı, düşük kilometreli, tek el kullanılmış düzgün bir araçtır.
Not : Hata boya hasar kaydı bulunmamaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 41753
Aracımı 2020 yılında işyerindeki yöneticimden yani ilk sahibinden satın aldım severek ve keyif alarak kullanmaktayım.
Ancak şu sıralar bir gayrimenkul fırsatıyla satmayı düşünüyorum. Fiyatı belirlemek için yardımlarınıza ihtiyaç duydum araç bilgilerini ve opsiyonları aşağıda listeleliyorum. İyi günler.
Araç 2013 Kasım ayı trafik çıkışlıdır. 2020 yılına kadar ilk sahibi tarafından tek el kullanılmıştır.Tüm servis bakımları yetkili serviste yapılmış olup şuanda 83.000km de'dir.
Varta Marka EFB Aküsü 2021 yılında takıldı ve garantilidir. Son bakımı 2020'de tarafımdan Doğuş Oto Çankaya'da yaptırılmıştır.
Ön kaput ve yan çamurluklarda koruma filmi vardır.Standart comfortline özelliklerine ilave olarak aşağıda yer alan donanımlar bulunmaktadır.
-Cam Tavan
-12K Sensör + PLA 2.0 Park Assist (Otomatik Park)
-360 Derece Park Sensörü
-Sürüş Profil Seçimi (Eco, Comfort, Normal,Sport, İndividual)
-Hız Sabitleyici ve Hız Sınırlayıcı
-Çerçevesiz Yeni Tip Otomatik Kararan Dikiz Aynası
-Otomatik Far ve Yağmur Sensörü
-ESC Off ve TPMS Set Tuş Aktivasyonu
-Lansman Rengi Pasific Mavi
-Bej Döşeme
Özetle araç fabrikadan çıktığı temizlikte, donanımlı, kazasız boyasız, bakımlı, düşük kilometreli, tek el kullanılmış düzgün bir araçtır.
Not : Hata boya hasar kaydı bulunmamaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 41753
Moderatör tarafında düzenlendi: