Selam arkadaslar benim arac 2012 golf 7 higline ilk cikan golf7 lerden, tayvan mali çift j farlarlardan taktirmak mantiklimi ? aydinlatma iyi olurmu ? Ne yapayim ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiç mantıklı değil....Selam arkadaslar benim arac 2012 golf 7 higline ilk cikan golf7 lerden, tayvan mali çift j farlarlardan taktirmak mantiklimi ? aydinlatma iyi olurmu ? Ne yapayim ?
Orjinal mercekli bi-xenon farlarınızdan aldığınız aydınlatma performansını başka hiç bir fardan alamazsınız..!! 9 yaşına gelmiş bir aracın artık ampülleri ömrünü tamamlamış hepsi bu., 2 adet D3S tip Xenon ampülü alıp değiştirin eskisi gibi iyi aydınlatır.,Selam arkadaslar benim arac 2012 golf 7 higline ilk cikan golf7 lerden, tayvan mali çift j farlarlardan taktirmak mantiklimi ? aydinlatma iyi olurmu ? Ne yapayim ?
Aracınızın farları bi-xenon tip., yani hem kısa ve hem de uzun farı tek bir ampül kontrol ediyor., uzun fara geçince merceğin arkasındaki perde kalkar bu sayde uzun fara geçilmiş olur., yani araç uzun far için başka bir ampüle ihtiyaç duymuyor.,
Buna gerek yok., gündüz ampülleri orjinalinde PW24W tip ampüldür., zaten bu ampüle uygun direk sök-tak şeklinde olan Led ampüller halihazırda zaten mevcut. yalnız kodlama gerekiyor mu tam emin değilim genelde ihtiyaç duymuyor., led ampüllerin sıkıntısı normal ampüle göre daha fazla ısı üretiyorlar bu biraz sıkıntı bilginiz olsun;@forzaGilles gunduz ampulleri H21W soketli led yapmak istiyorum photonun taksam sikinti cikarirmi abi ?
Ekli dosyayı görüntüle 47744
O ampül sinyal lambası., gündüz sürüş farınız pw24w tip ampüldür., ayrıca halojen veya xenon ampül fark etmeksizin ampül camına çıplak elle temas etmemeniz gerekir.