Merhaba dostlarım, aracımı satmaya karar verdim. Bir türlü karar veremedim kaça satar diye yardım eder misiniz? Biraz zorlanacağınız bir araç sanırım ilgilenip fikir verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
Aracımı 0 alanlar engelli raporuyla almışlardı, 5 yıl kullandılar ve sattılar. 5 yıl içinde ufak tefek kazalar yaptılar hep servise götürdüler. (90.000 km) En ufak bir sürtmeyi bile servis değiştirmiş kayıtları mevcut. İç kısımlarında hiç boya yok. Panel, airbak vs hep orjinal. Ardından özel servise götürdüm ben şu an 133 bin km de.
2013 model
golf 1.6 tdi highline
cam tavan
arka stoplar led ( orjinal )
katlanır ayna
133.000 km
beyaz
hiç sorunu yok, yağ gibi yürüyeni. tüm ağır bakımları yapıldı
4 değişen var ön 3 sol kapı ama içleri tertemiz hep serviste değişti gram içlerinde oynama yok
yedek anahtarı kitapcıkları var
ezik çizik yanık yırtık yok
otomatik vites
kaç paraya satmalıyım sizce, teşekkürler.
Aracımı 0 alanlar engelli raporuyla almışlardı, 5 yıl kullandılar ve sattılar. 5 yıl içinde ufak tefek kazalar yaptılar hep servise götürdüler. (90.000 km) En ufak bir sürtmeyi bile servis değiştirmiş kayıtları mevcut. İç kısımlarında hiç boya yok. Panel, airbak vs hep orjinal. Ardından özel servise götürdüm ben şu an 133 bin km de.
2013 model
golf 1.6 tdi highline
cam tavan
arka stoplar led ( orjinal )
katlanır ayna
133.000 km
beyaz
hiç sorunu yok, yağ gibi yürüyeni. tüm ağır bakımları yapıldı
4 değişen var ön 3 sol kapı ama içleri tertemiz hep serviste değişti gram içlerinde oynama yok
yedek anahtarı kitapcıkları var
ezik çizik yanık yırtık yok
otomatik vites
kaç paraya satmalıyım sizce, teşekkürler.