Merhabalar. İlk kez araç sahibi oldum ve ilk aracım 2. el 3000km'de aldığım 1.5 comfortline golf oldu. Gerek aracı almadan önce, gerek aldıktan sonra araçla ilgili bir sürü ve bazıları çelişkili fikirler duydum. En doğru bilgi edinebileceğim yer olarak düşündüğüm forumda golf kullanıcılarına sorayım dedim.
1) İlk çalıştırmada devir saatinin düşmesini beklemek, aracı kapatmadan önce de 1 dk kadar beklemek gerekir mi?
2) Kırmızı ışık veya trafikteki duraklamalarda vitesi N'ye almak gerekir mi?
3) Aracı kapatmadan önce N'ye alıp, park frenini çekip sonrasında P'ye almak gerekir, dediler, ne dersiniz?
4) DSG hassas şanzımandır, engebeli yollarda kullanma, dediler, ne dersiniz?
5) Aracın temmuz ayında bakımı var, ilk kez gideceğim için nelere dikkat etmeliyim?
6) Aracın yan camları filmli, ön cam için şeffaf ama güneşin sıcaklığını güzel kesecek bir film önerebilir misiniz?
7) Genel olarak önerecekleriniz nelerdir? Özellikle şuna dikkat veya şunu kesinlikle yapma dedikleriniz nelerdir?
Her türlü değerli görüşlerinizi merak etmekteyim.
Teşekkürler şimdiden.
1) İlk çalıştırmada devir saatinin düşmesini beklemek, aracı kapatmadan önce de 1 dk kadar beklemek gerekir mi?
2) Kırmızı ışık veya trafikteki duraklamalarda vitesi N'ye almak gerekir mi?
3) Aracı kapatmadan önce N'ye alıp, park frenini çekip sonrasında P'ye almak gerekir, dediler, ne dersiniz?
4) DSG hassas şanzımandır, engebeli yollarda kullanma, dediler, ne dersiniz?
5) Aracın temmuz ayında bakımı var, ilk kez gideceğim için nelere dikkat etmeliyim?
6) Aracın yan camları filmli, ön cam için şeffaf ama güneşin sıcaklığını güzel kesecek bir film önerebilir misiniz?
7) Genel olarak önerecekleriniz nelerdir? Özellikle şuna dikkat veya şunu kesinlikle yapma dedikleriniz nelerdir?
Her türlü değerli görüşlerinizi merak etmekteyim.
Teşekkürler şimdiden.
Moderatör tarafında düzenlendi: