RockandRage
Üye
- İsim
- Onur
Evet Arkadaşlar bu bölümün müdavimi olarak artık alıştım bu olaylara.Sizlere yorumsuz olarak aktarıyorum.Şirketin otoparkında aracım sağ iki kapısı çizilmiş.Yanımda bir motor vardı şuan tek şüpheli o.Yarın kendisini sıkıştırmayı düşünüyorum.İki kapınında orta noktalarında hafif çizikler iki bölgede (elimle üzerinden geçince bir derinlik engebe hissetmedim) alt kısımda kıvrımlı alan olduğu elinizi gezdirince pütürler hissediliyor.Oraların derin çizilmiş gibi duruyor.İş arkadaşımın motorun ışığını kapıya tutması ve abi burası çizilmiş demesi önce şaka sonra şok ile geçen ve her iki kapıdada çiziklerin olduğunu görmem ile yine akşam zehir oldu.Daha diğer kapıdaki çizik ve göçük duruyor iken yine bununla karşılaşmak üzdü beni.Ön tamponun sağındada bir sürtme tespit ettim ama bunu belki ben yapmışımdır diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. @theGenius Hüseyin hocamı gene davet edeyim kendisinden yol yordam rica edeyim nede olsa En çok başını ağrıtan benim kusura bakma şimdiden Hüseyin hocam.Resimler yatay çıkıyor arkadaşlar.
SAYGILARLA
SAYGILARLA