Merhaba arkadaşlar.. Golf 8 impression için tam uyan havuzlu paspas ve bagaj havuzu önerebilir misiniz? Genelde ön paspasların uygun , arka paspasların oturmadığından sözedilmiş.. Kaliteli de olursa fena olmaz..
Orjinal paspasın hem fiyati tuzlu hemde tam olarak kapatmıyor bi cok yer acik kaldığı için cabuk kirleniyorMerhaba Hocam, bence yetkiliden orijinal alınmalı.
Sahhler diye bir marka var kalitesi güzel, ben aracı aldığımda golf8 icin havuz paspas yoktu bende göz kararı ölçülerin golf7 ile ayni gibime geldi ve denemek icin aldım tam uydu problem yok benimki impression ama life style pakettlerde koltuk altı bataryalar olduğundan onlarda uyum sorunu olmuş diye duydum. Sizin araca uyar.Merhaba arkadaşlar.. Golf 8 impression için tam uyan havuzlu paspas ve bagaj havuzu önerebilir misiniz? Genelde ön paspasların uygun , arka paspasların oturmadığından sözedilmiş.. Kaliteli de olursa fena olmaz..
Foruma hoşgeldin beşgittin iğnelemelerine girmeyeceğim. Bu konunun, üyelerin önüne geçebileceği bir durum olmadığı aşikar. Yine de yeni gelene hoşgeldin demek lazım.
@Dreambx Hoşgeldiniz. Forumun arama bölümünü kullanarak istediğiniz bilgilere daha kolay ulaşabilirsiniz. Mesela:
Hoşbulduk arkadaşım .. Teşekkürler . Model yeni olunca bilgi karmaşası yaşanmış sanırım.. Golf 8 life-style ile manuel için bataryalardan dolayı paspaslar farklı kesinlikle .. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkürler. Sahler firmasıyla görüştüm . Sipariş ve sonucu ayrıntılı olarak paylaşacağım ..
Evet etsi olmayan impression da dediğim gibi uyuyor, bagaj havuza gelirsek HBH zaten üst kademe icin uyumlu bende almayi düşündüm ama bazen alt kademeye almam gerekiyor bu seferde uymuyor ondan almadim yoksa önceki aracimda cok mennundum aracımın orjinal taban örtüsünden daha kaliteliydi.Arkadaşlar impression için golf 7 sahler paspaslarım süper oldu.. Yalnız arka paspaslar için düğme yapılmamış boşta duruyor.. Ölçüler tamm.. İlgilenen yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler..
Yalnız HBH bagaj havuzu taban aşağı indirilirse uymayacak sanki.. Bagaj tabanını indirirsek havuzu kullanmıycaz demek oluyor..
Düğmelerin olduğu poşedin içinde vida gibi iki aparat olması lazım. Arka tarafın zeminine monte ederek önler gibi düğmeli hale getirebiliyorsunuz.Arkadaşlar impression için golf 7 sahler paspaslarım süper oldu.. Yalnız arka paspaslar için düğme yapılmamış boşta duruyor.. Ölçüler tamm.. İlgilenen yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler..
Yalnız HBH bagaj havuzu taban aşağı indirilirse uymayacak sanki.. Bagaj tabanını indirirsek havuzu kullanmıycaz demek oluyor..
Alt kademede 380 ltArkadaşlar bagaj hacmi tabanı indirirsek mi 380, yoksa orijinal halinde mi 380 lt..
Vw bora dan Golf 8 imp. e geçtiğim için bazen bagaj sıkıntısı yaşayacakmışım gibi endişeleniyorum.. Toplam 3 kişi olacak araçta , olmazsa tekli koltuğu indirip genişletirim diye düşünüyorum