İş için 1 haftalığına Hamburg'a gitmiştim. Çalıştığım iş yeri oteli vs ayarlamıştı fakat aracı otele park etmek için günlük 20€ park ücreti ödemem gerektiğini söyledi. Bende çevrede sokak aralarında ücretsiz park yerleri aradım buldum da. Ama içime de kurtlar düşmüyor değildi. Cuma gününe kadar herhangi bir sorun yoktu. İşten sonra aracımla sık sık gezdim dolaştım. Son cumartesi günü birde ne göreyim beceriksizin biri ya arkama park ederken veya çıkarken imzasını atmış. Gören eden yok tabi imzasını atan kişi kağıt falanda bırakmamış haliyle çizip gitmiş. Neden ki ya neden ? Neden benim aracım !
Velhasıl Amazondan uygun boyayı sipariş ettim, bir kendim kapatmayı deneyeceğim, olmadı arka tamponu komple boyaya vereceğim. Başka yerlerinde de ufak tefek çizikler mevcuttu tamamen kapansın diyorum. Farklı fikri olan var mı? Böyle yapsan daha iyi diyecek biri?
Velhasıl Amazondan uygun boyayı sipariş ettim, bir kendim kapatmayı deneyeceğim, olmadı arka tamponu komple boyaya vereceğim. Başka yerlerinde de ufak tefek çizikler mevcuttu tamamen kapansın diyorum. Farklı fikri olan var mı? Böyle yapsan daha iyi diyecek biri?
Moderatör tarafında düzenlendi: