600 tl ye koltuk ısıtmalısı satılıyor forumda.Aracımın paneli arızalandı,çıkma olarak 750 TL istiyorlar sanayid (eskisini alarak)
Tamir edilebilir mi acaba ,benzer bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu forumda ?
Ekli dosyayı görüntüle 48848
Öyle mi..bilmiyordum,aracı yeni aldım çok bilgim yok,ne kadar olur komple fiyatı o zaman ?@aey14 Merhaba arkadaşlar benim ilanı paylaşmışlar teşekkür ederim.Ürün uyum sağlar problemsiz kullanabilirsiniz.İleride ısıtma da yapabilirsiniz.Ped ve kablolarını satın aldığınızda.Onlarda mevcut bende düşünürseniz.
Tek paneli foruma özel 600 liradan veriyorum ısıtma pedleri ve kablo tesisatını da dahil ederseniz toplamda 2100 liradan verebilirim.Ürünler orjinaldir.Öyle mi..bilmiyordum,aracı yeni aldım çok bilgim yok,ne kadar olur komple fiyatı o zaman ?
Hocam teşekkür ederim,araca zaten çok masraf ettim,o kadar bütçem yok maalesefTek paneli foruma özel 600 liradan veriyorum ısıtma pedleri ve kablo tesisatını da dahil ederseniz toplamda 2100 liradan verebilirim.Ürünler orjinaldir.
Buldum bugün internetten 450 TL ye,almışken koltuk ısıtmayla beraber olsa tadından yenmez ama 2100 TL de çok benim için...600₺ ye uygun bence alın internette abuk sabuk fiyatlar var bakmışsınızdır.
Güle güle kullanın sorununuzun çözülmesi iyi olmuş.Buldum bugün internetten 450 TL ye,almışken koltuk ısıtmayla beraber olsa tadından yenmez ama 2100 TL de çok benim için...
Teşekkür ederim,iyi satışlar size de...Güle güle kullanın sorununuzun çözülmesi iyi olmuş.