car tuşu - ayarlar simgesi - ayna ve silecekler - park ettikten sonra içeri katla seçeneğinin tikini kontrol eder misiniz?Sa arkadaşlar 2015 golf highline araçım
Önceden aynalarım kumandadan kapanıyordu ama şuan kumandadan kapanmıyor fakat araç içindeki ayna ayar düğmesinden kapanıyor ne yapmam gerekir
Sent from my iPhone using Tapatalk
sevindim hocam çözülmesine :'(
hocam ben ilk tedirgin oldum ama sonradan baktım genelde tüm golflerde var bu ses.Bundan önceki aracım fiesta da katalnır aynaydı böyle bi sorun yaşamamıştım. tam da dediğin gibi @maniax hocam tedirginlik oluşuyor insanda. müdahale gerektirmez anladığım kadarıyla.
Hocam sun roof gıcırtısi sıcakta bende de vardı serviste garantiden kızakları değişti haberiniz olsunHocalarım merhaba, birtek bede mi bilmiyorum ama sanki araçlar sıcağa karşı biraz hassas gibi geldi bana. Daha önce sıcakta kaldığıda sunroof'un gıcırtı yaptığından bahsetmiştim aynı olay katlanır aynalarda da olmaya başladı. Hafta sonu araç mecburen güneşte kaldı ve aynalar açılıp kapanırken gıcırtı yapmaya başladı bu durumla karşılaşan başka kimse var mı?
Bende de var güneş altında uzun süre kaldığında. Ama servise götürüp daha beter bir şekilde alma düşüncesinden dolayı herhangi bir şikayette bulunmadım.Hocam sun roof gıcırtısi sıcakta bende de vardı serviste garantiden kızakları değişti haberiniz olsun