forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Merhaba arkadaşlar, Golf 7 'de comfortline ve highline modelinde ambiyans aydınlatmanın bir parçası olan ön kapılardaki ince çizgi şeklindeki led şeritlerini hepiniz bilirsiniz çok hoş bir hava katıyor araca.. Bununla birlikte sadece Golf R, GTI, GTD ve 40th. Edition ile birlikte gelen kapılardaki led şeritlerin devamı niteliğinde krom kaplama "ışıklı kapı eşikleri de" oluyor.. Benzer uygulamaları bmw mercedes te uzun zamandır var.
Araştırmalarım sonucu önceleri sadece bu ışıklı krom parçayı alıp bizim araçlar uygulanabilir mi düşüncesiydi.. Ama sonrasında bu parçanın ön kapı eşiğinin plastik parçası ile birlikte tek parça olduğunu anladım.. Bu ışıklı kapı eşikleri Golf R 'da mavi, GTI'da kırmızı ve GTD ve 40th. edition 'da ise beyaz LED li olarak gelmekte.. Bizimde ihtiyacımız olan beyaz led li olanı olduğuna göre ufak bir araştırma ile 2 kapılı versiyonunun parça koduna ulaştım.. ve bizim ihtiyacımız olacak 4 kapılı golf 'ler için olanının parça kodunu bulmanın çokta zor olmayacağını düşünüyorum.. Çin sitelerinde ucuz yollu olanlarıda bulunmakta.. Aracımı aldığım zaman yetkili servislerdeki yedek parça bölümünden eğer sistemden görebilirlerse Türkiye'deki yetkili servislerden satın alıp sipariş geçmeyi yada almanya dan getirtmesi çok zor olmayacağını düşünüyorum..
Parça Kodu: 5G3853369 (sol kapı) 5G3853370 (sağ kapı) 2 kapılı Golf GTI için
Parça Kodu: 5G3853369C (sol kapı) 5G3853370C (sağ kapı) 2 kapılı Golf GTD için
Siz değerli Golf tutkunları ile bu konuyu paylaşarak bilgi vermek istedim.. buyrun harika fotoğrafları ile orjinal ışıklı kapı eşiklerinin fotoğrafları;
GTI
Golf 40th. Edition
Golf GTD
Golf R
GTI gündüz görünümü
Araştırmalarım sonucu önceleri sadece bu ışıklı krom parçayı alıp bizim araçlar uygulanabilir mi düşüncesiydi.. Ama sonrasında bu parçanın ön kapı eşiğinin plastik parçası ile birlikte tek parça olduğunu anladım.. Bu ışıklı kapı eşikleri Golf R 'da mavi, GTI'da kırmızı ve GTD ve 40th. edition 'da ise beyaz LED li olarak gelmekte.. Bizimde ihtiyacımız olan beyaz led li olanı olduğuna göre ufak bir araştırma ile 2 kapılı versiyonunun parça koduna ulaştım.. ve bizim ihtiyacımız olacak 4 kapılı golf 'ler için olanının parça kodunu bulmanın çokta zor olmayacağını düşünüyorum.. Çin sitelerinde ucuz yollu olanlarıda bulunmakta.. Aracımı aldığım zaman yetkili servislerdeki yedek parça bölümünden eğer sistemden görebilirlerse Türkiye'deki yetkili servislerden satın alıp sipariş geçmeyi yada almanya dan getirtmesi çok zor olmayacağını düşünüyorum..
Parça Kodu: 5G3853369 (sol kapı) 5G3853370 (sağ kapı) 2 kapılı Golf GTI için
Parça Kodu: 5G3853369C (sol kapı) 5G3853370C (sağ kapı) 2 kapılı Golf GTD için
Siz değerli Golf tutkunları ile bu konuyu paylaşarak bilgi vermek istedim.. buyrun harika fotoğrafları ile orjinal ışıklı kapı eşiklerinin fotoğrafları;
GTI
Golf 40th. Edition
Golf GTD
Golf R
GTI gündüz görünümü
Moderatör tarafında düzenlendi: