Herkese iyi forumlar. Aracım 2020 model Golf 7.5 1.0. Geçenlerde aliexpress üzerinden vcds kablosu aldım 21.3 son sürüm olarak. Ürün elime sorunsuz ulaştı, herkes gibi araçta açılacak basit işlemler için denemeler yapıyordum. Kadran selamla konforlu sinyal sayısı arttırma gibi. Sonra geri vitesele aynanın aşağı inmesi ayarını yapayım dedim fakat fotoğrafta gördüğünüz No Coding Information is Available for this ECU hatasını aldım. Bu aracın belirli bölümlerdende Coding yapmak isterken alıyorum. Sorun olarakta Labels kımının None olarak görünmesi. Sanırım ordaki modül veya beyni okumuyor.
- Forumda biraz konuları karıştırırken bir arkadaşın aynı hatayı aldığını başka bir arkadaşında carckli uygulamayı kullanması gerektiğini söylemiş. Kablo ile gönderilen cd de zaten crackli uygulama olmuyor mu?
- Ayrıca satıcı ile iletişime geçtiğimde 2019-2021 modeller arasında bu tür sorunların olabileceği söyledi. Ne kadar konuya hakim bilemiyorum.
- Birde son fotoğrafta versiyon 1.96 olarak görünüyor bu kablonun versiyonu mu satıcının dediğinin aksine eski sürüm mü
- Ayrıca forumda paylaşılan önceki sürümleri de denedim.
Genelde arkadaşların danıştığı üstadları da eklemek istedim @zulalyol @MSE @alp @fcsrn
- Forumda biraz konuları karıştırırken bir arkadaşın aynı hatayı aldığını başka bir arkadaşında carckli uygulamayı kullanması gerektiğini söylemiş. Kablo ile gönderilen cd de zaten crackli uygulama olmuyor mu?
- Ayrıca satıcı ile iletişime geçtiğimde 2019-2021 modeller arasında bu tür sorunların olabileceği söyledi. Ne kadar konuya hakim bilemiyorum.
- Birde son fotoğrafta versiyon 1.96 olarak görünüyor bu kablonun versiyonu mu satıcının dediğinin aksine eski sürüm mü
- Ayrıca forumda paylaşılan önceki sürümleri de denedim.
Genelde arkadaşların danıştığı üstadları da eklemek istedim @zulalyol @MSE @alp @fcsrn
Moderatör tarafında düzenlendi: