Merhabalar başımdan geçen bir serüvenden bahsetmek istedim belki birilene fikir olur, tdi dsg aracımda cam suyu eksiltme sorunu vardı, sanayide bir ustaya göstermek istedim, ön tamponun sökülmesi lazım önce kaportacı ya gidelim birlikte dedi, aracı giderken kendisi kullandı," ben vw serviste 20 sene usta başılık yaptım dükkanımı yeni açtım" vs vs muhabbet ederken senin kavramada sıkıntı var kalkışlarda vuruntu var diye söyledi, ışıklarda beklerken araç sallanıyor diye ekledim, ne kadar tutar dedim 5-6 bin kavrama, ayrıca volant da değişecek ikisi bir değişir diye ekledi, direk servisi aradım 10 bin TL kavrama fiyatı, öncesinde yazılım atıyoruz düzelmez ise açıyoruz dedi servis, başka bir yere sordum kavrama değişir volant arızalı değilse taşlanır dedi, yazılım işi hikâye para tuzağı vs bir sonuç alamazsın yaptırma dedi usta, başkasına gittim kavrama değişir volant taşlanmaz kim dedi sana taşlanır diye ekledi, başka bir yere göstereyim birde dedim anlattım durumu, enjektorlerine bakalım belkide enjektör dür dedi, ve dediği gibi enjektörün biri cihaza bağlayınca hata verdi, araç kalacak bizde 1-2 gün, enjektör tamiri adaptasyon vs yapılıp bitince haber veririz dediler, sonra gelirim diyerek pompacıya kendim götürüp baktırdım temizlik ve adaptasyon ile 1 saatte işlem bitti, ışıklarda vs araçtaki sallantı sorunum dan eser kalmadı ama kalkışlardaki ara ara vuruntu devam etti, dün aracın yağını değistirirken ustaya ön takım vs değişecek birşey var mı diye sordum, fotodaki şanzıman alt takozu sorunlu değiştirelim istersen dedi cüzi bir miktara değiştirttim ne vuruntu kaldı ne başka birşey, 100-200 TL lik bir parça yüzünden kavrama volant değistirtcektiler bana, biraz uzun oldu anca bukadar kısalta bildim yazıyı
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi