Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 Çocukla belki idare edersin ama 2 çocuk çok zor 380L Birde tam boy stepne varsa çok kötü / Passat - Octavia gibi 560 - 610 L Arası Kapasiteli araçlara bakın
Tek kullanan birisi olarak bazen bana yetmiyor.Yedek ayakkabı-kıyafet, mont, spor çantası, 2 sandalye ve üzerine market alışverişi olunca tamamen olmasada bagaj doluyor.
Port bagaj olmadan çok çok zor. Port bagajla bagaj hacminizi neredeyse ikiye katlayabilirsiniz ki son zamanlarda çok fazla yaygınlaştığını görmüşsünüzdür.
1 cocukla gerekirse arka koltuğun 60lık kısmını yatırıp büyük bir bagaj yapıyorsunuz, fakat 2 tane cocuğu oto koltuğu ile bağlayınca bu imkanda kalmıyor.
cok zorlanırsa port bagaj v.s. idare edilebilir ama imkan varsa 2 cocuk için farklı bir araca geçmeniz daha iyi olur.
Arkadaşlar yazmışlar zaten ekleme olması açısından yazayım, Tek çocukla sıkıntı yok rahat rahat kullanabilirsiniz. Fakat iki çocuk ve eşyaları (+) baba ve annenin eşyaları ile birlikte kesinlikle yetersiz kalıyor. Sığar gibi duruyor fakat maalesef
İki çocuğum var biri 4 yaşında biri 6 aylık. Stepne yok suan pandizot alt seviyede. Bagajda sürekli İnglesina bebek arabası var (kısmen küçük), 2 büyük 1 küçük kamp sandalyesi var buna rağmen kenara köşeye birseyler sığıyor. Uzun tatile giderken on koltuğa valiz ve bilimum eşyalar koyarak arac yeterli oluyor. Ama ikinci çocukta oto koltuğuna geçince nasıl olur bilmem
tabi ki gönül ister range Rover discovery olsun ama suan golf u bile kaybetmeyelim gözüyle bakıyoruz
@erkan163 hocam mümkünse arabanın içinde bavul çanta küçük poşet turşu bidonu vb şeyler görmek istemiyorum polodan dolayı bunları kucakta taşıdıgımız bile oldu omzumuzda halı bile götürdük
Yetmiyor hocam yanı çocuğun eşyalarını geçtim ki çocuğum araba da kullanmıyor (bebek arabası) ona rağmen sığmıyorduk. Eğer bagaj önemli ise benim için de öyle idi kesinlikle minimum sedan bakın. Ben sedana geçerek çözüme ulaştım.