@Recep Gül hangi kamera kullandınız bilmiyorum ama viofo'nun park kitinde voltaj ayarı seçebiliyorsunuz. 11.8 12 12.2 12.4 volt olarak. Akü seçtiğiniz değere ulaşınca kameraya giden enerjiyi kesiyor . Böylelikle koruma sağlanmış olur.Park modu için kiti bende kullandım fakat, sürekli iş yerinin aracını kullandığım için benim aracım hep yatmıştı. Arada çalıştırmak gereklimiydi bilmiyorum ama aküsü tamamen bitmişti. Eğer aracı haftalarca çalıştırmayacaksanız kit'lere fazla güvenmemeniz gerektiğini hatırlatmak istedim.
Bendeki kitte yoktu hocam, ama aküyü aracı çalıştıracak gücü bırakacağı yazıyordu ki öyle de olmuştu fakat ben "bu kontak neden zayıf çalıştı" diyip kapatıp tekrar çalıştırmaya kalkışınca araç çalışmadı. Daha sonrasında ise söktüm kiti zaten.@Recep Gül Park kitinde voltaj düşünde akımı kesme devresi var. Aküdeki gerilim belirli seviyenin altına düştüğünde akımı keserek kamerayı kapatıyor(Bu seviyeyi ayarlayabiliyorsunuz). Kendi aracımda birkaç yıldır kullanıyorum.
Apeman C570 modeli olan kamera kullanıyorum üzerinde kit ile beraber gelmemişti, yakın zamanda bitane kamera sipariş verdim geldi fakat görüntü kalitesi iyi olmadığı için iade ettim. Şimdilerde bende viofo almayı düşünüyorum.Fakat biraz pahalı geliyor.@Recep Gül hangi kamera kullandınız bilmiyorum ama viofo'nun park kitinde voltaj ayarı seçebiliyorsunuz. 11.8 12 12.2 12.4 volt olarak. Akü seçtiğiniz değere ulaşınca kameraya giden enerjiyi kesiyor . Böylelikle koruma sağlanmış olur.
Ancak uzun süre yatacak olan , günlük kullanılmayan araçlarda kamera üzerinden enerji kablosu çekilerek , park anını kaydetmezsiniz. Ya da park modunu kapalı tutarak akü deşarjını önlemiş olursunuz.
Viofo'nun bütün kameralarında 3 park modu var.Apeman C570 modeli olan kamera kullanıyorum üzerinde kit ile beraber gelmemişti, yakın zamanda bitane kamera sipariş verdim geldi fakat görüntü kalitesi iyi olmadığı için iade ettim. Şimdilerde bende viofo almayı düşünüyorum.Fakat biraz pahalı geliyor.
Aslında benim yapmak istediğim; park halindeyken sürekli kayıt etmesi değil, birisi araca vurduğunda o anda aküden beslenip kayıt yapması. Böyle birşeyi nasıl mümkün kılabiliriz?