Bilgi için teşekkür ederim. Bütçem maksimum 240- 250. Eşimle beraber İlk arabamız olacak. Otomatik vites önceliğim İstanbul ' da yaşıyorum Çoğunlukla şehir içi kullanacağım. Yakıt olarak yılda 15000 km geçemem gibi benzinliyi mantıklı buluyorum.Malum otomobil piyasası çok değişken olduğu için piyasası hakkında bir şey söylemek zor.
@krym hocamda 2019 1.0 Tsi Comfortline vardı, o da tecrübelerini aktarabilir.
Şahsen ben 1.0 tavsiye ederim. Hem mtv düşük hem de kalabalık olmayan aileler için ideal olacaktır yakıt açısından.
Yakıt, vites ve bütçe vs belirtirseniz daha nokta atışı tavsiyeler verilebilir.
Valla iyi denk getirmissiniz hocam bi arkadas daha 2019 modeli bi kac ay evvel 240 242 civarina aldim demisti, bende halihazırda golf8 impression vardı otomatik lazim olduğu için sattim. 240 250 bandında 1.0tsi comfort ışık paketli 2019 civari golf aradim. 240 bandina bulamadım istediklerime 260 bandinda isteyenler oldu o fiyata olunca mantıklı gelmedi, bende onun yerine geniş ic hacim vebagaj büyük oldugu icin1.0 tsi dsg premium paket cam tavanlı sıfır km 2020 model scalayı 265bintl ye aldım. Suanlik gayet memnunum golfü aratmıyor tavsiye ederim.@mdkebap ben 2 ay evvel 2019 1.0 tsi dsg 20.000 km, indiyum gri, büyük ekran, hatasız 249.000 TL aldım.
Gayet memnunum.
3 yil üst üste her yil 0 km olmak üzere 3 tane 1.0 tsi dsg comfortline sahibi oldum (2017-18-19), hepsinde sürüs konfor ve isik paket vardi, (olmazsa olmaz paketler) eskiden highline ve comfortline arasinda fazla fiyat farki yoktu, o zaman highline tercih edilebilrdi ama simdi arada 30-40 bin lira fark var, donanim olarak kisisel tercih, ben her yil arabami sattigim icin comfortline donanim daha iyi fiyata ve daha kolay satiliyordu.Malum otomobil piyasası çok değişken olduğu için piyasası hakkında bir şey söylemek zor.
@krym hocamda 2019 1.0 Tsi Comfortline vardı, o da tecrübelerini aktarabilir.
Şahsen ben 1.0 tavsiye ederim. Hem mtv düşük hem de kalabalık olmayan aileler için ideal olacaktır yakıt açısından.
Yakıt, vites ve bütçe vs belirtirseniz daha nokta atışı tavsiyeler verilebilir.
Baya bi geniş hatta benim gördüğüm c-kompakt hatchback de en geniş hacimli araç, ben 1,88 boyumla golfte arka koltuğa oturan sıkışıyordu, scala da sıkışmıyor, diz mesafesi daha uzun, bagaj olarak da geniş scalada 467lt bagaj, golf 7ve 8de 380lt bagaj hacmi var. Araç hatchback ama ufaktan bi station wagon havası var, yani klasik skoda işte hacim geniş@Mehmeteren0606 merak ettiğim için soruyorum, scala iç hacmi golfden geniş mi?
Aynen özellikle 15- 20bin km bandında alayim derseniz yok, ayrica ışık görüş paketide şart bence ondan dolayi 2019 baktim onlarda standart 17 ve 18 modellerde standart gelmemiş.Biraz ilanlara baktım, şu fena değil gibi geldi. Koltuk ısıtma ve yanlış görmüyorsam ışık ve sürüş paket mevcut.
2019'lara da baktım ama 50 bin km altı kazasız ve boyasız 260 bin tl altında göremedim ilan.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-efe-lease-den-koltuk-isitmali-dsg-hatasiz-boyasiz-golf-949331499/detay
Bu arac daha oncede paylasilmisti sanirim bir arkadas tarafindanSahibinden den bakarken şu ilanı gördüm alınabilir mi acaba ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-fiyay-dustu-highline-donanimli-emsalsiz-temizlikte-945128835/detay/
Kaça alınabilir acaba tramer kaydı olduğu için pazarlık payı vardır diye düşünüyorum. 240 lı fiyatlara alınabilir miBu arac daha oncede paylasilmisti sanirim bir arkadas tarafindan
Epeydir ilanda olabilir
Fiyatlar cok takip edemiyorum ama bana cok gibi geldi
Ya da fakirim bana cok geldi fiyat