Garanti bitmis olunca servislede isim pek olnuyo hocamcok sagolun icim rahatladi boyle kucuk birseyi bile dert ediyo bazen insanDeğerli Hocam;
Sorun ciddi değil o halde
Onu anahtarcı çözer Hocam...
Sadece susta tamir eden yerler var.
Bence bu konuda ikinci kez aynı şey duyuyorsak daha önce de olmuş olabilir benzer durumlar. Servisin haberi olsun ki üretim hatası vb. bir durum varsa giderilsin. derim bana kalırsa.
Hocam buyuk ihtimal kontaktan cektikten sonra oldu.vidayi buldum zaten simdi ama yerine takilmiyo.anahtarin ucunu taktim araba calisti ve anahtar rahat cikti geriOrhan Hoca dedi:anahtar kontaktayken vidanın çıkması gibi bir durum yaşanabilir mi. o zaman kontakdan da çıkartamayız anahtarı. bu kadar önemli ise servise bir gösterin hocam anahtarı.
Geçmiş olsun.Anahtarci civiyi yerine cakti eskisinden saglam oldu
Hocam bu anahtarlığın kronik sorunu, verdikleri kutuda bir adres olan kağıt vardı ömür boyu garantili diyordu, yollayınca yenisini kargo size ait Olmak üzere hemen postalıyorlar, ama o da aynı3 araba aldık hediye olarak anahtarlık verdikya diyen ukala st nin verdiği anahtar sürekli ayrılıyor kopuyor varmı bir çare buna arkadaşlar Sent from my D6503 using Tapatalk