cevap verenlere teşekkür ederim daha önce dediğim gibi satmadan önce bakımını yaptırmış ben bi ara açtım buralari temizledim taktım o yüzden değişmeyin dedim yağ değişimi 10 bin km oldu ama 1.5 sene sürdü filtrelerde 2 sene idare eder diye düşünüyordum zamlanmadan onlineyedekparça dan sipariş geçtim zaten henüz gelmedi şimdi değişmem biraz idare etsin demiştim tekrar açıp temizleyip takayim dedim acaba sahtemi diye resim çektim
gördüklerimde de hep mann yazıyor bunda yazmıyor ayrica zahmet edip saymışsiniz bayağı eksik yağa gelince Shell ect 5 30 yazıyordu yine aynindan koyun dedim çünki malûm bizim araçlarda yağ eksiltme var 10 bin km yaptım ama maşallah çubuğun ucuna bile inmedi o yüzden aynindan devam edeyim dedim shellin kutusundan koydular detayını bilmiyorum ect yazıyor kutuda shell helix olabilir şuan hatırlamıyorum
karter tapasida ne durumda bilmediğim için servise gidip 140 liraya tapa ve conta aldım tapa çok içime sinmedi aslında yetkili servis ama basit bir civata sanki değişen abimize tapa verecem onu değişelim dedim tapa kısa bi daha ki sefere uzun al dedi eskisini aldım eskisi daha bi janjanli duruyor ve uzun 4.25 lt yağ ve filtre 1050 lira verdim