Ankara çevre yolu EDS

agacmalzeme

Paylaşımcı Üye

İsim
Mehmet
Sürekli kullandığım çevre yolunda Bi ara yol kenarlarında EDS tabelası görmeye başlamıştım pek umursamıyordum ama düne kadar 😬 Bağlum köprüsü ile susuz çıkışı(k.hamam-kazan ayrımı) arası ortalama hızdan ceza yemişim. 10 haziran cezası dün geldi. O yolda genelde hız sabitleyici 110 ile giderim bazen 2. Şeridi 80-90km hızla kapatan sürücüler yüzünden sola geçip bastığım olur oda bunlardan biriymiş sanırım. Ankaralılara duyurulur çevreyolunda EDS ile ortalama hız tespiti çalışıyormuş tecrübe ettik 😁

IMG_20210909_230541.jpg

Ben de Ankara’da 4 şeritli yolda 110 ile giderken 500 TL civarı ceza yemiştim. 82 hız sınırı olduğu için. 4 şeritli yolda 82? 

Ayrıca, canım sıkıldığı zaman Çevreyolu’na çıkıp 1.2 TSİ! İle gazlıyorduk bizim, ortalama olduğunu bildiğim için 200 bile görsem daha sonra 80 e falan inip telafi etmeye çalışıyordum, artık onu da mı yapamayacağız? 

@agacmalzeme Geçmiş olsun hocam. bende Ankara'da çay yoluna giderken EDS ile ortalama hız'ın 82 olarak ölçüldüğü yerde, gezici radara yakalanmıştım,hem de araba gurubundan kopayım diye 5-10 saniyelik bir süre içinde yaptığım bir hız. eds nin olduğu yerde gezici radarı masum karşılamam, karşılanmamalı adı üstünde ortalama hız. İtiraz ettik hızımızın sürekli olmadığını 5-10 saniyelik hız yaptığımı zaten EDS nn olduğunu vs vs diye, ama kabul etmediler, bütçe açığını kapatacaklarmış. :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:

geçmiş olsun hocam, bu cezalar gereksiz can sıkıyor. Ben de geçtiğimiz pazar Sakarya-İzmit arasında radara girmişim 300 TL... muayene bitmiş ayın 6'sında, çarşamba (ayın 8i) günü çevirmeye giriyorum muayene yok bir ceza daha!!! Bu hafta çok canımı sıktı bunlar çookk

Geri