S selsah3687 Yeni Üye Katılım 20 May 2019 Mesajlar 29 Tepkime puanı 2 İsim selim 11 Eyl 2021 #2 Arkadaşlar merhaba. Hayırlı günler. Golf araçlarda şöför tarafındaki kapaklı saklama rafını (gözünü) nasıl çıkartabiliriz. Arka tarafına evrak kaçtı. Biraz zorladım ama çıkmıyor. Desteklerinizi rica ederim.
Arkadaşlar merhaba. Hayırlı günler. Golf araçlarda şöför tarafındaki kapaklı saklama rafını (gözünü) nasıl çıkartabiliriz. Arka tarafına evrak kaçtı. Biraz zorladım ama çıkmıyor. Desteklerinizi rica ederim.
K krym Katılımcı Üye Katılım 23 Şub 2019 Mesajlar 2,211 Tepkime puanı 3,386 Konum viyana-istanbul İsim hakan Araç MK8 GTI 11 Eyl 2021 #3 Yanlardan bastirip assagi dogru korkmadan cekin, kirilmaz, benim gibi korkarak basarsaniz uzun sürer, orada sigortalar var
Yanlardan bastirip assagi dogru korkmadan cekin, kirilmaz, benim gibi korkarak basarsaniz uzun sürer, orada sigortalar var
KS KS S selsah3687 Yeni Üye Katılım 20 May 2019 Mesajlar 29 Tepkime puanı 2 İsim selim 11 Eyl 2021 #4 @krym eyvallah. Dediğiniz gibi korkmadan bastırınca açıldı. Teşekkürler.