- İsim
- Ahmet TURKMEN
Öncelikle merhabalar,
Uzun süredir aktif değildim gurupta. Şahsi işler vs derken. Eski aracım Golf 7,5 gurupta bazı arkadaşların takip ettiği gibi tabiri doğru ise gırtlak doldurduktan sonra marka değiştirmeye karar verdim. 6 ay önce aracımı sattım. Aslında ne alacağım konusunda baya düşündüm. Seçenekler de Tiguan vardı içi eski kaldığı için ondan vazgeçtim. Audi A3 sedan düşündüm acıkcası ondada beklediğimi bulamadım iç dizayn bana göre sadece ve kaba geldi. BMW 118i M Sport baktım içime sindi ve beni heyecanlandırdı. Daha cok uzatmadan. Resimleri ekliyelim.
Bundada yapılacaklar var tabi ama ne yazıkki şuan parçaları bulmak zor.
KW coil getirtiyorum hollandadan bir arkadaşım vasıtasıyla.
Ön ızgara (Böbrekler değişicek şuan ön cok canlı geliyor)
Anahtarsız giriş yapılıcak parçaları bekliyorum.
Sanırım birde speacer gerekir. Başka yapılacak birşey yok araçta zamanla fikrim değişebilir tabi.
Fiyat merak edenler için de 560 bine maal oldu kasko dahil.
Uzun süredir aktif değildim gurupta. Şahsi işler vs derken. Eski aracım Golf 7,5 gurupta bazı arkadaşların takip ettiği gibi tabiri doğru ise gırtlak doldurduktan sonra marka değiştirmeye karar verdim. 6 ay önce aracımı sattım. Aslında ne alacağım konusunda baya düşündüm. Seçenekler de Tiguan vardı içi eski kaldığı için ondan vazgeçtim. Audi A3 sedan düşündüm acıkcası ondada beklediğimi bulamadım iç dizayn bana göre sadece ve kaba geldi. BMW 118i M Sport baktım içime sindi ve beni heyecanlandırdı. Daha cok uzatmadan. Resimleri ekliyelim.
Bundada yapılacaklar var tabi ama ne yazıkki şuan parçaları bulmak zor.
KW coil getirtiyorum hollandadan bir arkadaşım vasıtasıyla.
Ön ızgara (Böbrekler değişicek şuan ön cok canlı geliyor)
Anahtarsız giriş yapılıcak parçaları bekliyorum.
Sanırım birde speacer gerekir. Başka yapılacak birşey yok araçta zamanla fikrim değişebilir tabi.
Fiyat merak edenler için de 560 bine maal oldu kasko dahil.