Merhabalar, 1 hafta önce yetkili serviste aracımın ön balatası değişti, eko seri balata takıldı. Önceki balatalardan ıslık sesi geliyordu ve yeni balatada da malesef ses sorunu mevcut, fakat klasik ince tiz ıslık sesinden biraz daha rahatsız edici ve yüksek bir ses çıkıyor. Yarım fren yapınca durmaya yakın düşük hızda çıkıyor ses. Trafikte çok sinir bozucu. Biraz daha böyle devam ederse çıkarıp atacağım balatayı Servisten de eko değil orjinal seri balata alacağım.
Disk ve balatanın biraz daha birbirine alışması mı gerekiyor acaba, fren rodajı yapmadım normal kullanıyorum yaklaşık 70-80 km'dir, sadece birkaç defa sıkı fren yapmışımdır. Disk ve balatanın fotoğrafını paylaşıyorum, diskte bir pas mevcut ve balatanın bir kısmı diske temas etmiyor gibi.
Disk ve balatanın biraz daha birbirine alışması mı gerekiyor acaba, fren rodajı yapmadım normal kullanıyorum yaklaşık 70-80 km'dir, sadece birkaç defa sıkı fren yapmışımdır. Disk ve balatanın fotoğrafını paylaşıyorum, diskte bir pas mevcut ve balatanın bir kısmı diske temas etmiyor gibi.
Moderatör tarafında düzenlendi: