Arka tavan aydınlatmasının üzerinde tuşlar var ordan kapattınız mı., diğer olasılık; arka kapılar kapanınca elektriği kesen bir parça var onda temassızlık olabilir veya o parça bozulmuştur.Arkadaşlar 2013 model golf 7 komfortline aracımın arka tavan lambaları kapılarını açınca yanıyor ve kapıyı kitleyene dek sönmüyor gece gündüz demeden sürekli yanıyor başına gelen varmı acaba.
Düğmeler işlevsiz.Kapıları kumanda ile kitleyene dek sönmüyor.Arka tavan aydınlatmasının üzerinde tuşlar var ordan kapattınız mı., diğer olasılık; arka kapılar kapanınca elektriği kesen bir parça var onda temassızlık olabilir veya o parça bozulmuştur.
rear yazısı konsoldamı yoksa ekranda mı acaba.Bir de ön taraftan "rear" yazan da açık kalmış olabilir.
rear yazısı konsoldamı yoksa ekranda mı acaba.
Bana da öyle geliyor ancak " evet , sorun yokmuş, şundan dolayı olmuş" denilir ve olası aynı durumu yaşayan da faydalanır diye teyit bekledim.Büyük ihtimalle tuşlarla alakalı bir sorun yaşıyor arkadaş. Bende çözene kadar bayağı uğraştım ya arkadan düğmeye basmışlardır, yada dediğiniz gibi rear tuşuna basmıştır
Bana da öyle geliyor ancak " evet , sorun yokmuş, şundan dolayı olmuş" denilir ve olası aynı durumu yaşayan da faydalanır diye teyit bekledim.
Öyle sorup gitmek olmasın yani..