- İsim
- Mustafa Kemal
Sent from my D6503 using Tapatalk
Hocam 210 kuruş değildir o yaw 2 TL yi geçer öyle olsa. 21 kuruş iyidir şuan için
Değerli Mustafa Hocam;
bende inanmıyorum uzaktan sessizce takip edenler için diyorum bilgisayarın ve benim hesabım bu diyelimki hepsinde hata var (umarım yokdur ) bir sonraki tüketim verilerinde daha garanti sonuçlar alabilirim, yukarıda yazdığım gibi rodajın hatrına biraz dikkat ettim ama öyle yolun en sağından tın tın gitmedim ekran 18L yazdığını bile gördüm zaman zaman, 4.3 L değilde uzun yol çokda kendime eziyet etmeden 5,5-6,5 ortalaması beni memnun edecektir, şehir içindede 6,5-8 L arası ideal gibi olurki babbamın tiguan'ı 3bin km şehir içi verisi 9,7 diydi baktığımda ki ankara için bence normal, ve babam hiç öyle azmı yakıyor çokmu yakıyor dikkat eden biri değildirHocam böyle bi değer inanasım gelmedi ama gözümle görünce şaşırdım valla bravo.. Ben 5,9 dan düşemedim 120 sabit hızla.. Hemen hemen aynı mesafe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tapatalk ta görünüyor mu bilmiyorum ama normal tarayıcıdan girildiği zaman görünmüyor, bende %90 mobil takılıyorum imzalar yok, ama bence böyle daha iyi, imzalar olsa hem kota sıkıntı ( ) hem sayfalar çok uzar kanaatimdeyim.Forum yenilendikten sonra.ben kimsenin imzasini gorememeye basladim. (Telefondan giriyorum)
Değerli Hocam;@silvershadow umarım imza işini becerebildim birazda bu hanımla blue score meselesi için kapıştık verdiğimde 91 di aldığımda 85 yarı yarıya kullandık yolda, rodaj içinde aracı çok yormadık , 1500 km sabretme gayretindeyim doğru yanlış rodaj var yok en azından hurafe bile olsa ruhen rahatlamak için ilk 1500 km max 120 max 3000 bin devir