Merhaba değerli forumdaşlar, uzunca bir süredir işlerimin yoğunluğundan dolayı aktif olarak yazamıyordum. Bugün aracı servise bıraktım bu nedenle bu konuyu açmak istedim. Evime çok yakın olması sebebiyle Doğuş Oto Çankaya'yı tercih ettim. Randevumu 10 15 gün önce internet üzerinden almıştım, fakat aldıktan sonra araç iki sefer uzun yola gittii bu sebeple sayaç 16000 kmye yakınken bırakmış oldum. Rutin bakım olacağını, ücretin KDV dahil 630 TL(araç:Golf 110 PS TDI+DSG) olduğunu, internetten randevu aldığım için bu rakam üzerinden %5 indirim uygulanacağını belirttiler. Saat 8:00 randevusuna 2 dk. gecikmeli gittim henüz benim servis danışmanım gelmemişti,personel servisi trafik sebebiyle geç kalmış.Oradaki bir diğer danışman ben kısa bir süre bekledikten sonra daha fazla bekletmemek adına işlemlerime başladı, sağolsun epey ilgilendi. İkame araç talebinde bulunmuştum. Onun için 45 dk. falan beklettiler, ben de inat ettim bekledim 2014 model Passat Variant verdiler(1.6 TDI DSG). İki şikayetim vardı birincisi start stop devreye girdikten sonra tekrar çalışacağı zaman aracın sol altından tıkırtı şeklinde ses gelmesi, ikincisi devirli kullanımlarda yüksek viteslerdeki(3 -> 4, 4 ->5) değişimlerde sıyırmaya benzer ses gelmesi. Bunları da not aldılar test yapacaklar. Araç bakımdan çıkınca tekrar detaylı durumu yazarım.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Moderatör tarafında düzenlendi: