Herkese selamlar, arkadaşım Golf 7.5 aracının kapılarına ve davlumbazlarına yalıtım yaptırmayı düşünüyor. İstanbul'Da bu işi yapacak işinin ehli birini biliyorsanız önerebilirseniz sevinirim
ek olarak izolasyon yapılacak yüzey mutlaka tinerle yada ipa ile temizlenmeli.@ZaGani Hocam kendiniz yapacaksaniz , ziftli olanlar icin konusuyorum ozellikle kapi iclerinde yer cekimine karsi dayanikli olmasi acisindan isitarak uygulama yapilmasi lazim. Eski aracima kendim yapmistim ,direk yapistirdim ben ama bir sure sonra uclardan dusup cama yapisti ve camin acilip kapanmasini engelledi. Aklinizda olsun.
dr.artex’e de başlamıştı galiba.onun için de fiyat verdi mi? Subi tek alayı restArkadaşlar konuya bir güncel çekeyim,
Subigarage ya 450 ya da 500 euro istedi 4 kapı için, nakit ve taksit yok
Özen HiFi ' a CTK sordum, 4 kapı sacı CTK Premium, kapı kartonları CTK Premium + CTK Silencefix 3800 tl 6 taksit yapabiliyorlar
Başka önerisi olan arkadaşları hala bekliyorum..
Dr.artex hakkında fikrim yok hocam Subi farklı bir şey yapıyor.
Güzel olmuş hocam.Malzemeleri nekadara nerden temin ettiniz?Bugün kendim bir kapiya uygulama yaptım. Her hafta bir kapi yapsam bir aya biter bu is
Ekli dosyayı görüntüle 51083
Ekli dosyayı görüntüle 51084
Hocam google ctk yazdim. Distribütör firma cikti ordan temin ettim. Malzeme fiyatı 140 usd.Güzel olmuş hocam.Malzemeleri nekadara nerden temin ettiniz?