Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi elimdeki kayar ledin sağ dışı problemli bildiğiniz gibi. O yüzden şu an orjinal highline kayar led stop veya 7.5 comfort stop arıyorum özelden mesaj yolu ile teklif iletirseniz sevinirim
Eksik olma abiBende ariyorum ama senin icin
Sakın almayın. Bu ilan hem yurtdışı sitelerinden resmi alınmış ilan hemde UK stop yani sis farı arkada sağda solda yok. Muayeneden kalınır. Biz bu arkadaşı çok araştırdık böyle bir dükkan yok tüm ilanları fakeBu ilde biri var ise baktır fiyat uygun…
Sakın almayın. Bu ilan hem yurtdışı sitelerinden resmi alınmış ilan hemde UK stop yani sis farı arkada sağda solda yok. Muayeneden kalınır. Biz bu arkadaşı çok araştırdık böyle bir dükkan yok tüm ilanları fake
Hocam.allahtan uyardiniz ben alicaktim bu kişiden fakat konuşmaları felan şüphe uyandırdı. Kararsızdim iyiki almamisim. TsklerSakın almayın. Bu ilan hem yurtdışı sitelerinden resmi alınmış ilan hemde UK stop yani sis farı arkada sağda solda yok. Muayeneden kalınır. Biz bu arkadaşı çok araştırdık böyle bir dükkan yok tüm ilanları fake
Golf 7.5 Comforta kayar stop uyuyor mu?Bende ariyorum ama senin icin
Soketler farklı ve hat çekilmesi gerekiyor sonrası codingGolf 7.5 Comforta kayar stop uyuyor mu?
Bulursam almak isterim.Soketler farklı ve hat çekilmesi gerekiyor sonrası coding