her harfine katılıyorum.Sisli havada zorluk yaşarsınız.
Volkswagen sis lambaları halojen ampul için tasarlanmıştır, teknik olarak uygun değildir.
Maalesef etraf , sissiz havada sis farı kullanan saçma sürücüler olduğu yetmezmiş gibi bir de sis lambalarını led ile değiştirerek sissiz havada açarak kullanan daha saçma sürücülerle doldu..
Forumda sis lambalarını sissiz havada açarak seyahat eden üye olduğunu zannetmiyorum , öyle umuyorum..
Sisli havada yolculuk zor iş, kolay gelsin.
Siste de işe yaramaz, daha beter önünüzü görmeyi engeller. sissiz zamanlarda da açıyorlar ya o daha baya bir rahatsız ediyor. sadece sis değil, normal ampül yerine lümeni yüksek beyaz ampül takmıyorlar mı nereden gelirse gelsin rahatsız ediyor. böyle saygısız insanları gördükçe video çekip cimere yazasım geliyor.şahsen sislerde beyaz ampul led xenon kullanılmasına karşıyım.siste hiç biri işe yaramıyor
Farın içinde dönüşlerde yanan “statik viraj farı” aydınlatmanız var zaten.Sissiz havalarda açmak için değil dönüşlerde beyaz olması hoşuma gidiyor her marka arıza yakıyorsa herhangi bi marka alırım o zaman
Dönüşlerde sislerde yanıyor yaFarın içinde dönüşlerde yanan “statik viraj farı” aydınlatmanız var zaten.
Normal şartlarda yanmıyor.Dönüşlerde sislerde yanıyor ya
Aracınızda Bi-Xenon 'lu far olduğunu belirtmişsiniz., Golf Mk7 Bi-Xenon 'lu fara sahip araçlarda dönüşlerde sis farı yanmaz..!! bunun yerine araçlarda ana farın içine entegre edilmiş (statik viraj farları) yanar., siz sürüş esnasında dönüşlerde (statik viraj farları) yandığı zaman sis farı yanıyor zannediyorsunuz veya aracın eski sahibi kodlama ile dönüşlerde sis farlarının yanmasını sağlamak için aracın beynine müdahele etmiştir.,Dönüşlerde sislerde yanıyor ya
Farın içinde dönüşlerde yanan “statik viraj farı yanıyor sana oyle gelmiştirDönüşlerde sislerde yanıyor ya