Büyük hayal kırıklığı BENTLEY

EMRAH ATTS

Katılımcı Üye

Ne yalan söyleyim konu başlığını görünce ferit bey geri geldi sandım :D :D  

@Onur İletiyi okuyunca bir gülümseme oldu yalan yok :D

Ferit ten sonra aynaya bakıp sık sık

Kendime Şunu söylerken yakalıyorum 

ben Muratım

Ben Muratım

Ben Muratım 
degerli murat hocam bakın fotoda hepsi en azından ispatlı delilli saskınlığımı paylastım sızlerle gercekten cok enteresan bi durum oldu bu 

hocalarımızda faydalansın istedim :D

@EMRAH ATTS Hocam transporter,caravella demekki bentley ayrında bir otomobil. Caravelle t4 2.5 102hp ve t5 2.5 130hp çok kullandım,uzun yol keyfi çok iyidir.. İlk 2.4 t4 almıştık turboduz taransporter kötü bir performansı vardı,beygir gücü 86hp gibi bişeydi,sonra 2000 model caravelle aldık 2.5 tdi uçak gibi gelmişti:) caravelle t5 ikinci el bir de otomatik almıştık. 2.5tdi 130hp caravelle 6ileri manuel tam bir uzun yol aracıydı.vw'nin bütün otomobillerinde sürüş keyfi var. Hitler motorlu bora esp siz bile sürüş kalitesi bir astraya göre daha başarılıydı. Vw'nin direksiyon tepkileri ve araçlarının dengesi çok iyi. Kangoo vs caddy kıyaslaması yapılınca caddy'nin sürüş dinamiği hemen belli oluyor,daha dengeli bir araç. 

Bir çok otomobil hakkında yorum yapıyorum yanlış anlaşılması ha:))) 

@Newerdaisvw gruba bentley dahil hitap edebiliriz sanırım 

ama diğer markalar bende yorumlamak istemem hepımız dostuz araçlarımızın ait olduğu grubu tanımalıyız tabi

ben emrahım ama bu kesin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
@EMRAH ATTS Bu forumda otomobilleri konuşuyoruz,anlata bildiğimiz kadar tecrübe yada görüşlemizi paylaşıyoruz. Kimseyi kırmak niyetinde değiliz tabiki. Benimle aynı görüşte olmayana yan gözle bakmam:) fikrine katılmam o başka. Otomobil için kimseyi kırmam. Bir gün bir buluşma olursa orda az çok herkes bir birini daha iyi tanır,arada yazılan yazılardaki espirileri bir alay olmadığını anlar daha iyi olur. Şimdi bir yorum yazarım yorumu okuyan başka bir yere bağlaya bilir, acaba alaymı etti,havamı attı s=alala  Emrah hocam esenlikler dilerim sizlere..

@EMRAH ATTS Bu forumda otomobilleri konuşuyoruz,anlata bildiğimiz kadar tecrübe yada görüşlemizi paylaşıyoruz. Kimseyi kırmak niyetinde değiliz tabiki. Benimle aynı görüşte olmayana yan gözle bakmam:) fikrine katılmam o başka. Otomobil için kimseyi kırmam. Bir gün bir buluşma olursa orda az çok herkes bir birini daha iyi tanır,arada yazılan yazılardaki espirileri bir alay olmadığını anlar daha iyi olur. Şimdi bir yorum yazarım yorumu okuyan başka bir yere bağlaya bilir, acaba alaymı etti,havamı attı s=alala  Emrah hocam esenlikler dilerim sizlere..
eyvallah degerli hocam haklısınız tabi yanıtınız için tesekkürler :'(

Geri
Üst Alt