Cihan özsoy
Yeni Üye
- İsim
- Cihan
- Araç
- 2021 POLO 1.0 TSİ DSG COMFORTLİNE
Arkadaşlar herkese selamlar aranıza hataydan katılıyorum yaşım 30. 2021 polo 1.0 tsi DSG aracım var. Ve konu başlığındaki sorun bende de mevcut. Aldığımdan beri yapıyor araç sıfır araçla servislerden çıkamadım. Sorun şu araçla bir süre seyahat ediyorum motoru kapatıyorum yarım saat sonra çalıştırıyorum vites d veya r konumunda ayağım frene tam basık kavramıyor klimayı açtığımda aracın devri düşerek anormal bir şekilde stop ediyor. Ama ilk çalıştırmada asla yapmıyor. Osmaniye aykanda çok zamanım geçti benzin basınç sensörü ve klima kompresörü değişti olmadı. Aldığım yere Gaziantep şahintaşa götürdüm oradada yattı araç benzin basınçları ölçüldü. Son olarak volanttan olabilir falan denilince aldım çıktım arabayı. Sonra Hatay İskenderun gümüşe götürdüm orada kaldı araç. Sentil ayarı bozuk dediler yaptılar yine olmadı. Şuan servislerde yapacak bir şey yok diyor doğuş otoda. Yazılımsal olabilir deniliyor. Defalarca kes almanyaya mail attım doğuş otoyu aradım yok sorunum çözülmedi. Başına gelipte çözen arkadaşlar varsa yardım istiyorum. Şimdiden teşekkürler.