Aliexpress Led Plaka ışığındaki bu parça nedir?

Sezginn

Üye
İsim
Sezgin
Araç
Golf 7.5 TDI
Merhabalar,
Aliexpress üzerinden forumda bulunan konudan alınacaklar listesinden led plaka ışığı satın aldım. Montaj yaptım ama henüz yerine koymadan 1-2 dk geçmeden kırmızı işaretlediğim mor gibi olan aleminyüm parça aşırı derecede el yakacak kadar ısındı. Onu söktüm led gene yanıyordu, bu parça neyin nesi. Olup olmaması neyi değiştiriyor ve bu denli ısınması normal birşey mi.

Teşekkürler,

Screenshot-1.png

Merhabalar,
Aliexpress üzerinden forumda bulunan konudan alınacaklar listesinden led plaka ışığı satın aldım. Montaj yaptım ama henüz yerine koymadan 1-2 dk geçmeden kırmızı işaretlediğim mor gibi olan aleminyüm parça aşırı derecede el yakacak kadar ısındı. Onu söktüm led gene yanıyordu, bu parça neyin nesi. Olup olmaması neyi değiştiriyor ve bu denli ısınması normal birşey mi.

Teşekkürler,

Screenshot-1.png
Merhaba mor renkli parçanın ismi Direnç'tir amacı plakalık üzerindeki akkor flamanlı ampül söküldükten sonra yerine takılan led ampulün araç tesisatından aynı akımı çekmesini sağlayarak arıza ışığı yakması için konuluyor eğer direnci söktüğünüzde arıza ışığı yanmıyor sa hiç takmayın eğer ki arıza ışığı yanıyorsa vag com kablosu ile plakalık ışığını led olarak kodlayın.

Upvote 0

Geri
Üst Alt