Sağolun hocam ufak tefek şeyler araç emanet olunca işte bu ufak yer için pasta cila uygularlar mıGeçmiş olsun Hocam, resimde pek belli olmuyor, fakat fazla kafanıza takmayın. İçiniz rahatlasın istiyorsanız pasta cila işi halleder.
Bu tür durumlarda başlarda çok can sıkıcı olsa da zaman geçtikçe insan görmüyor artık. Adamın biri benim arka tamponda neşter misali kesik atıp gitmişti, tamponu komple boyatmayı bile düşündüm ama sonradan ufak bir rotüş boyayla işi hallettim. Şimdi hiç takmıyorum bile alıştık artık
Hmm durum farklı o zaman araç emanet olunca. Pasta cila hiç yoktan iyidir hocam uygulanır neden olmasın. Bir nebzede olsa en azından uzaktan bakınca göze çarpmaz.Sağolun hocam ufak tefek şeyler araç emanet olunca işte bu ufak yer için pasta cila uygularlar mı
Hadi ya neyse artıkPasta o derinliği almaz maalesef, bence hiç dokunmayın.
Bende artık öyle düşünüyorum minimal ama can sıkıcı iştegeçmiş olsun hiç belli olmuyor bence nazarlık kalsın
Öncelikle geçmiş olsun, o bölge devamlı göze batacaktır , lokal boyatabilirsiniz. sonuçta tampon,Ekli dosyayı görüntüle 51960
Beyler arka tamponu kaldırıma sürttüm sarı rengi geçmişti sildim ama tırnak girecek şekilde çizikler oluştu bunları nasıl ortadan kaldırabiliriz ?