Boş Golf 8 alıp doldurmak

onurakg

Yeni Üye
İsim
ONUR
Araç
Golf 8
Herkese hayırlı günler kafamızda golf 8 impression alıp (255.000 TL) bu boş aracı biraz doldurmak var. Bunlardan kastım
-Katlanır ayna
-ön arka park sensörü
-geri görüş kamerası
-bergamo 18 jant -lastik
-kör nokta sistemi
Tahmin edecğiniz üzere bu saydığım opsiyonları bayide dolduruğunuz zaman hem vergi dilimini geçiyor hemde impression paket için hepsi mevcut değil Ender elektronik diye bir yer keşfettim orijinal taktığı söyleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz orda yaptırmalı mıyım

Herkese hayırlı günler kafamızda golf 8 impression alıp (255.000 TL) bu boş aracı biraz doldurmak var. Bunlardan kastım
-Katlanır ayna
-ön arka park sensörü
-geri görüş kamerası
-bergamo 18 jant -lastik
-kör nokta sistemi
Tahmin edecğiniz üzere bu saydığım opsiyonları bayide dolduruğunuz zaman hem vergi dilimini geçiyor hemde impression paket için hepsi mevcut değil Ender elektronik diye bir yer keşfettim orijinal taktığı söyleniyor bu konuda ne düşünüyorsunuz orda yaptırmalı mıyım
Aramıza hoş geldiniz, tanışma başlığı altında kendinizi tanıtırsanız daha şık bir başlangıç olur. :)

Yapmak istediğinizi şu an @metinkar abi yapıyor, forumda biraz vakit geçirirseniz sorunuzun cevabı şekillenecektir.

Keyifli forumlar (y)

-Katlanır ayna
-ön arka park sensörü
-geri görüş kamerası
-bergamo 18 jant -lastik
-kör nokta sistemi

İkinci el 255b impression bulmak şuan için yapmak istediklerinin önünde hayal…

min 350b şuan araçların başlangııcı ikinci elde…

Sen aracı al sonrası kolay benim konuyu takip et neler yapılıyor yada yapılamıyor fikir sahibi olursun…

En önemli nokta ise bu araçtaki uygulamalar diğer golflerdeki gibi alayım takayım kodlama yapayım çalışsın maalesef yok…

Ve bütce…

Hazırlığını yap hallederiz…

Geri
Üst Alt