Ben taktiracak olsam endere taktiririm. Bütçe yoksa hiç taktırmak daha iyiselam golftutkunları
1,4 tsi comfortline aracımda park sensörü bulunmuyor ve orjinali gibi taktırmak istiyorum. tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Doğuş Oto Esenyurt görsel destekli takıyor. 450 tl arka sensör, 400 tl görsel destek. 500 civarı da ön sensör için fiyat verdiler bana ordan.@Sardeis Eğer gerçekten orijinal birşey istiyorsanız para kıyın ve Ender'de yaptırın hocam.
@mertesref Hocam maalesef servislerde çakma ürünleri takıyorlar. Araç ile herhangi bir bağlantı kurmuyor eski kara düzen park sensörü yani. Ne ekranda çıkıyor ne geri viteste sesi azalıyor ne de vitesin yanında düğme oluyor. Seat Leon'lara servislerde takıyorlar sürekli. Kodlama için gelen arkadaşlar ekrandan mesafeyi görmek istiyor ancak bu da mümkün olmuyor. Belki İstanbul'daki meşhur Apo usta da orijinal olandan takıyordur görüşmek lazım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam orijinal park sensörünün maliyeti yüksek olduğu için birçok bayi müşteriye bundan bahsetmiyor. Misal işçilik dahil 400 TL diyorlar ve müşteriye daha kolay kabul ettirebiliyorlar, araştırma yapıp forumlara bakan kişiler neyin ne olduğunu öğreniyor ama araştırmayan birçok kişi taktırıp geçiyor, media ekranında park sensörünü göremeyince hayal kırıklığına uğruyor.Doğuş Oto Esenyurt görsel destekli takıyor. 450 tl arka sensör, 400 tl görsel destek. 500 civarı da ön sensör için fiyat verdiler bana ordan.
Aracı aldığımız zaman bayiden çıkarmadan annemin ısrarı üzerine park sensörü takmalarını istemiştik. 400 TL'ye piyasa çok rahat 50-70liraya bulabileceğiniz bir sensör taktılar. İnternette 50liraya mesafe gösterenker var, 20-30da işçilik alsa usta 70-80 liraya mesafe gösteren sensörünüz olurYetkili servis 400TL gibi takiyor
By me
Hocam taktığı orjinal görünümlü değildir. Dışa çıkıntılı onlar.Doğuş Oto Esenyurt görsel destekli takıyor. 450 tl arka sensör, 400 tl görsel destek. 500 civarı da ön sensör için fiyat verdiler bana ordan.
evet ama görsel destek de veriyorlar. orjinal olmayanda nasıl olacak o? ben aslında buna para vermem. tek derdim gövde rengi olsun. çıkıntı olsa da sıkıntı yok. skoda servisleri daha ucuza yapıyormuş. bir de onlara sorucam. dışarda 50-100 liraya takılanlar siyah olacak öyle olmasa onlardan taktırırım gider.Hocam taktığı orjinal görünümlü değildir. Dışa çıkıntılı onlar.
Hocam dışarıda yapılan da boyanır. Düşünceniz bu yönde ise söyleyin onlar da boyar ben o çıkıntıyı sevmiyorum.evet ama görsel destek de veriyorlar. orjinal olmayanda nasıl olacak o? ben aslında buna para vermem. tek derdim gövde rengi olsun. çıkıntı olsa da sıkıntı yok. skoda servisleri daha ucuza yapıyormuş. bir de onlara sorucam. dışarda 50-100 liraya takılanlar siyah olacak öyle olmasa onlardan taktırırım gider.
numaralı boya bunlar. dışardaki elektrikçi düz renk bile boyayamaz ki. bakalım, bişeyler halledicez. 2 aydır sensörsüz gidiyoruz...Hocam dışarıda yapılan da boyanır. Düşünceniz bu yönde ise söyleyin onlar da boyar ben o çıkıntıyı sevmiyorum.