Ampül patladı yardım

Oguzhanx50

Üye
İsim
Oğuzhan dönmez
Selamun aleykum aracımda çift j replika far var biri arıza yaktı yanmıyor sanırsam patladı Stark 360 led var üzerinde atölye Semih’te 800 TL ye m8 marka bi led var sizce ondanmı takmalıyım daha uyguna güzel aydınlatma saglıyacak baska birşey onerirseniz sevinirim

Yine aynısından takın hocam sağ ve sol aynı olması adına. Stark 360 fiyatını hatırlamıyorum ama memnunsanız devam edin derim.

Tekli satılıyormuki hocam memmunda değilim açıkçası

3 5 günde gelecek birşey olsa beklerimde en azından atölye Semih 1 yılda garanti veriyor

Daha uyguna güzel bi aydınlatma sağlayan ürün yokmu

Gecmis olsun hocam takim sifir led 360 derece 550 tl isterseniz verebilirim

3 5 günde gelecek birşey olsa beklerimde en azından atölye Semih 1 yılda garanti veriyor
20 liralık H7 Halojen ampülün bile 1 yıl garantisi var., 800 liralık Led ampüle 1 yıl garantiyi verse ne olur vermese ne olur.,

Osram D3S Xenon ampül (made in germany) tanesi 400-450 lira., 800 tl. dediği ÇİN MALI Led ampül aynı para., 3 kuruşluk ampülden %500 kâr ediyor., Valla bravo bu insanlara...

20 liralık H7 Halojen ampülün bile 1 yıl garantisi var., 800 liralık Led ampüle 1 yıl garantiyi verse ne olur vermese ne olur.,

Osram D3S Xenon ampül (made in germany) tanesi 400-450 lira., 800 tl. dediği ÇİN MALI Led ampül aynı para., 3 kuruşluk ampülden %500 kâr ediyor., Valla bravo bu insanlara...
Aynen öyle hocam bende vermek istemiyorum açıkcası 800 TL o ürüne büyük para

Geri
Üst Alt