Merhaba, geçenlerde @passatrline in arabasinda gordugum tavan lambasi uygulamasi hosuma gitti. Bende hızlıca parçaları toparlayıp montaj aşamasına gectim sonuc aşağıdaki gibi oldu. İçeriye guzel bir hava kattı.
Front lamp - 3G0947105C@ZaGani parca kodu ne olaki
şu ikinci resmi görünce aklıma geldi 2012 aracıma mib 2 ünite ve ekran taktım ve sanırım kodlamada bi hata yaptım iç mekan aydınlatma menüsü açılmıyor. bununla ilgili yapılacak bi kodlama varmıdır acaba ?Merhaba, geçenlerde @passatrline in arabasinda gordugum tavan lambasi uygulamasi hosuma gitti. Bende hızlıca parçaları toparlayıp montaj aşamasına gectim sonuc aşağıdaki gibi oldu. İçeriye guzel bir hava kattı.
Merhaba, evet gözlük kabı iptal oluyor. Onun yerine ambiyans aydinlatma ile birlikte yanan beyaz lamba geliyor.gözlük kabı iptal sanırım dimi ? ama görüntü olarak çok şık gerçekten
Teşekkürler hocam. Bendeki kamera viofo a129 duo ön-arka şeklindeabi merhaba tavan lambası çok şık durmuş. Çok beğendim ben. Araç içi kamera hangi marka model kullanıyorsun golf 7 için camda kibar bir şey bulamadım seninki dikkatimi çekti
Valla bende emin olamadim ortada kaldimSiyah olan nasi durmus sizce? ben emin olamadım. Her an griye geri dönebilirim
Hocam öncelikle araca çok yakışmış. Fakat renk durumu siyah pek durmamış gibi. Tavan döşemesi ve güneşlik renkleri yüzünden. Hayırlı olsun.Siyah olan nasi durmus sizce? ben emin olamadım. Her an griye geri dönebilirim
Teşekkürler. Arkayi da degismek ve kablo cekmek gerekiyor. Guncel olarak fiyat tahmini yapabilirim anca. 3000 tl civari tutar diye düşünüyorum.Hayırlısı olsun güzel olmuş arkayı da değiştirmek gerekiyor mu öne takarsak maliyeti nedir