Teşekkür ederim 7,5 sis farı garanti lazım oldu ozaman7.5 sis farı oturuyor hocam tamponunuzda vidalama yeri bile var sadece uzun vida ve plastik boruyla vidalama yerini yükseltmeniz gerekiyor. geçen sene yapmıştım ben.
Hayırlı olsun guzel oturmuş. Güle güle kullanın. 7.5r da normalde sis olmuyor. Siz yine de takmak istiyorsunuz sanırım degil mi?Selamünaleyküm, R line tampon aldım herşey mükemmel farları bekliyorum yurt dışından bu sırada aklıma takıldı bu r line tampona sis nasıl taka biliriz ?
Şuan ki piyasa çok fazla karışık ben 2,400 e dolu şekilde aldım pilastik kalitesi çok iyi diye bilirim 7,5 sisleri alıp montajı yaparsam grupta yeni bir konu üzerine @Mehmet Karagöz sayesinde başardığımı anlatırım en ince detayına kadarHayırlı olsun guzel oturmuş. Güle güle kullanın. 7.5r da normalde sis olmuyor. Siz yine de takmak istiyorsunuz sanırım degil mi?
Bir de acaba nereden ne kadara temin ettiniz?
@Mehmet Karagöz bey siz sonradan sis taktim diyorsunuz. Rica etsem görsel paylaşabilir misiniz? Yanarken ve yanmazken.
Teşekkürler
Orijinal farları nerden temin ettiniz? Link vermeniz mümkün mü?Teşekkürler farlar kolay şuan kargoda geliyor yan sanayi sevmiyorum orjinal takıntım farlar ve iç kozmetikte var biraz
Link yok biz yurt dışına sürekli ihracat ve ithalat yapıyoruz orda bulunan çalışma arkadaşım tarafından gönderiliyor teşekkürlerOrijinal farları nerden temin ettiniz? Link vermeniz mümkün mü?
Sis farlı R dönüşüm diye site içinde aratınca paylaşım çıkıyor hocamHayırlı olsun guzel oturmuş. Güle güle kullanın. 7.5r da normalde sis olmuyor. Siz yine de takmak istiyorsunuz sanırım degil mi?
Bir de acaba nereden ne kadara temin ettiniz?
@Mehmet Karagöz bey siz sonradan sis taktim diyorsunuz. Rica etsem görsel paylaşabilir misiniz? Yanarken ve yanmazken.
Teşekkürler