Acil yardım arkadaşlar...

mmartins

Üye
İsim
Murat
Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım.kısaca bir sorum olacak degerli görüşlerinizi almak istedim.yakın zamanda nasip olursa golf 7 almayı düşünüyorum.kararım 1.2tsi camfortline dsg beyaz.kafamı karıştıran konu şu.2016 Ocak trafiğe cıkışlı 950 kmde hatasız bir arac buldum paketi hariç aradığım arac. Ama paketi trendine.sıfır fiyatı suan 73.300. Aracı 65-66 civarına alma şansım var.sadece endişem trend paket olması siz olsanız ne yapardınız.degerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

ben olsam sipariş vererek comforline alırdım, trendlerin 2. eli oldukça yavaş malesef.

Evet sanırım öyle midline plus oldukca yavaş seyrediyor piyasası..

Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım.kısaca bir sorum olacak degerli görüşlerinizi almak istedim.yakın zamanda nasip olursa golf 7 almayı düşünüyorum.kararım 1.2tsi camfortline dsg beyaz.kafamı karıştıran konu şu.2016 Ocak trafiğe cıkışlı 950 kmde hatasız bir arac buldum paketi hariç aradığım arac. Ama paketi trendine.sıfır fiyatı suan 73.300. Aracı 65-66 civarına alma şansım var.sadece endişem trend paket olması siz olsanız ne yapardınız.degerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
degerli hocam öncelikle aramıza hoşgeldiniz 

fakat golf7 olarak trendline yok midline confort ve hıghlıne olarak var ama benim tavsıyemde siparişten yana 3 kuruş pahalı olsun ama birazda dolu olsun boş paket alırsanız bi özellik daha olsaydı diye düşünürsünüz :'(

@EMRAH ATTS teşekkür ederim görüşünüz için.evet yanlış yazmışım paket olarak midline plus var bahsettigim araçta midline.bende aynı fikirdeyim bekleyip comfortline paketini almak ama bir yandan kafamı kurcalamaya devam ediyor bu arac..

farketmez derim hocam, ha trend ha mid ikisi de kendi grubunun boşu. Bir örnek vereyim size, bizim şirkette 3 yaşı geçen transfer araçları satılığa çıkarıldı ve boş olanları satacak olduğunda ya ciddi fiyat kırmak zorunda kalıyor bizim aracı firma ya da satılıkta beklemeye devam ediyor araçlar. Kendi aracımı full almamda ki en büyük feyz buradaydı benim için. Buarada comfortline ve highline ların tümü satıldı.

Bence comf. otomatik seçeneği daha mantıklı biraz bekleyip ikinci elini bulabilirsiniz. Yada bir iki yaşında temiz bi araç olabilir. Tabi hepsi bütçeyle alakalı.

İmkan varsa elbette sıfır ve daha donanımlısı tercih sebebi,

Sent from my iPad using Tapatalk

Görüşleriniz içinusağolun arkadaşlar..

Boş donanımı tercih etmezdim şahsen.

Samsung Galaxy Note4 ile gönderildi

Öncelikle hoşgeldiniz. 

Ben fiyatı uygun diye boş paket almak yerine biraz daha bekleyip gerekirse biraz fazla ödeyip bir kaç opsiyonu olan aracı alırdım. Burada okudukça insan  pişman oluyor keşke onu da ekleseydim keşke bunu da ekleseydim, acele edip almışım falan :)  ki bende bunlardan biriyim 

@EMRAH ATTS teşekkür ederim görüşünüz için.evet yanlış yazmışım paket olarak midline plus var bahsettigim araçta midline.bende aynı fikirdeyim bekleyip comfortline paketini almak ama bir yandan kafamı kurcalamaya devam ediyor bu arac..
Değerli Hocam, 

Comfortline donanımda ve sürüş konfor paketli olması yeterli.

Midline plus alınmaz demek haksızlık olur. İmkanları kısıtlayan limitler çok katıysa bal gibi alınır ve Golf'e biniyorum diye kendinizle gurur duyabilirsiniz.

4000 lira veya 6 bin lira o farka değer emin olabilirsiniz 

Öncelikle hoş geldiniz. Ben midline sahibiyim. Golf aldığım için mutluyum ama sipariş vermediğim için üzgün :( aracı kendinize göre beğenin alın sonra uzun yıllar binin derim. 

Geri
Üst Alt