A Akarsu44 Yeni Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 İsim Akardu Araç Opel 25 Kas 2021 #1 Opel astra j hatcback bagaj kapağı açılmıyor. Bir ara açıldı şimdi tekrar kilitli kaldı. Yardım ederseniz sevinirim.
Opel astra j hatcback bagaj kapağı açılmıyor. Bir ara açıldı şimdi tekrar kilitli kaldı. Yardım ederseniz sevinirim.
Savatage Uzman Üye Katılım 24 Mar 2018 Mesajlar 6,457 Tepkime puanı 11,631 Konum ankara İsim savatage 25 Kas 2021 #2 15 yıl kullanıp hakkımı helal ederek sattığım astra G hatırına Bir opelciye yardımcı olalım Linkte astra H örneklemesi var Astra J dede aynı sibop tapası var Arka Koltugu yatırıp bagaja ulaşıp halledeceksiniz
15 yıl kullanıp hakkımı helal ederek sattığım astra G hatırına Bir opelciye yardımcı olalım Linkte astra H örneklemesi var Astra J dede aynı sibop tapası var Arka Koltugu yatırıp bagaja ulaşıp halledeceksiniz
KS KS A Akarsu44 Yeni Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 İsim Akardu Araç Opel 25 Kas 2021 #3 Evet ben de bu tapa yok maalesef. Bunu bulmaya çalıştım hiç bir yerde bulamadım. Çok sağolun bilgilendirme yaptığınız için.
Evet ben de bu tapa yok maalesef. Bunu bulmaya çalıştım hiç bir yerde bulamadım. Çok sağolun bilgilendirme yaptığınız için.
Furkan Moderatör Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 4,489 Tepkime puanı 7,646 Konum İstanbul İsim Furkan 25 Kas 2021 #4 Akarsu44 dedi: Opel astra j hatcback bagaj kapağı açılmıyor. Bir ara açıldı şimdi tekrar kilitli kaldı. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Size de merhaba hocam, sorunuzu google'a yazın bence.
Akarsu44 dedi: Opel astra j hatcback bagaj kapağı açılmıyor. Bir ara açıldı şimdi tekrar kilitli kaldı. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Size de merhaba hocam, sorunuzu google'a yazın bence.