Hayır değil hocamKlimada iç hava sirkülasyonu açık olabilir mi? Soğuk havada bu yüzden de buğu yapabilir.
Sürekli mi yoksa bir kere yapmak yeterli olacak mıAracı kullanırken kalorifer açıkken klima tuşuna da basın araç içindeki nemi kurutacak ve buğu kalmayacaktır.
Özür dilerim yanlış yazdığımı siz sorunca farkettim.Kontrol edeyim teşekkür ederim küçük silikon paket dediginiz nedir onu anlamadım
Estağfurullah ne özrü kardeşim teşekkür ederim bilgiler içinÖzür dilerim yanlış yazdığımı siz sorunca farkettim.
Silica Jel paketi diye geçiyor
Silika jel, laboratuvar ortamında üretilen, günlük hayatta besinlerin, bitkisel ürünlerin, deri eşyaların, kimyasal boya ve bozulabilecek çoğu şeyin nemini alarak bozulmasını engelleyen bir sodyum silikattır.
https://www.hepsiburada.com/dunya-m...et-giderici-silika-jel-25-li-p-HBCV0000070Y1Y
Aslında parayla satın almaya gerek yok, bazı satın aldığımız ürünlerin kutularında falan çıkıyor.
Yazarım inşallah hocamhocam tavsiyeleri yapın. durumu buradan bildirirseniz iyi olacaktır.
Hocam sürekli açmanıza gerek yok. Buğu geçince klima tuşuna basıp kapatın yakıt sarfiyatınız artmasın.Sürekli mi yoksa bir kere yapmak yeterli olacak mı