Biraz önce yaşadığım olayı sıcağı sıcağına anlatmak istiyorum. Bundan 20 gün kadar önce Keçiören FTZ avm yanındaki Opetten benzin alırken güzel alımlı bir bayan arkadaş anket yaptığını ve akaryakıt alanlara hediye tatil çekilişine katılıp, katılmamak istediğini sorarken gördüm. Çoğunlukla herkes katıldı ve benim yanıma gelip bana da sordu. O an ben de hiç düşünmeden olabilir dedim ve telefon numaramı ald,ı bol şans diyerek yeni gelen araçlara doğru gitti. O malum telefon yaklaşık 15 dakika önce geldi, (yine bir bayan) opet çekilişine katıldığımı ve süper lüx bir otel den 5 gece 4 gün 4 kişi ''hediye otel'' kazandığımı söylediler. Hafta sonu için detayları konuşmak ve hediye çekimi vermek için bir adres verdiler. İster istemez biraz sevindim sonrasın da biraz iş ortamımdan ve internette araştırma yaptım duyduklarım ve okuduklarım karşısın da çok şaşırdım.. Bu tecrübeyi yaşayan insanların yorumları okudum hemen hemen hepsi aynı şeyleri söylemişler.. Verdikleri adreste laf ebeliği yaparak insanları dolandırdıklarını ve zorla bişey satmaya çalıştıklarını öğrendim.. Muhakkak bizim forum da bu sahtekarlığı bilenlerimiz vardır ama benim gibi acemi olanlarımız için de söylemekte fayda olduğunu düşünerek bu kötü deneyimimi paylaşmak istedim.