Fikirmizah
Üye
- İsim
- Doğu
İste aradigim forum hizmeti tesekkur ederim@Fikirmizah max. çizgisine kadar ilave yapınız., araç düz bir zemindeyken ve (ilave yaparken motor soğuk olsun., sıcak motorda yanlış seviyede ilave yapmış olursunuz).,
İşiniz bittiğinde kapağı kapatırken; kapak artık daha fazla sıkılamayacak kadar sıkılmışken., son aşamada "bir kez daha" kapağı sıkmaya çalışın., bu esnada (tık sesini) duyacaksınız/duymalısınız., bu ses kapağın kilitlendiği anlamına gelir.
Uygun olan antifriz tipi: G13 tip antifriz https://shoptr.motul.com/auto-cool-g13-37-c-12x1l.html
Acil durumlarda kullanma kılavuzundan faydalanabilirsiniz.Arkadaslar kimse topa girmemis de bari vw hangi antifirizi kullaniyor onu soylerseniz mutlu olurum
Dogru ama cok bilinen bi konudur diye dusundum herkesin basina gelmistir buAcil durumlarda kullanma kılavuzundan faydalanabilirsiniz.
Herkes her konuda bir fikri olmayabiliyor. Ya da herkes anında size cevap veremiyor olabilir.
Benzincilerde G13 tip antifriz bulamazsınız.1 litre yeter saniyorum petrollerde vardir muhtemelen
ilave yapmak için 1 lt. bidon yeterli., hazne (min. çizgisinden max. çizgisine kadar) en fazla 250-300 ml. alır.motül G13 1lt kaç adet sipariş verilecek
Bu antifirizi nerde bulabilirimBenzincilerde G13 antifriz bulamazsınız.
Hocam araba sogukken maxa kadar mi dolduralimilave yapmak için 1 lt. bidon yeterli., hazne (min. çizgisinden max. çizgisine kadar) en fazla 250-300 ml. alır.
Soğutma suyunu komple değiştirmekten bahsediyorsanız o zaman işler değişir., sistemin kapasitesi yaklaşık 8 litre 'dir.
Bir üst mesajda link verdim görmediniz mi..? benzincilerde boşuna aramayın bulamazsınız.,Bu antifirizi nerde bulabilirim