Benim arabada da sağ tarafa soğuk üflüyordu. Bu kalibrasyonu yaptım, düzeldi.Bu şekilde deneyebilir misiniz
2 şer adet derken bir tane solda ve bir tane sağda olmak üzere toplamda 2 tane motor var demek istediniz sanırım dimi..? 2 şer adet diyince 2 sol 2 sağ toplam 4 varmışş gibi yorumlayan olabilir çünküGeçenlerde arkadaşın aracında oldu sağ tarafta ve sol tarafta 2 şer adet yönlendirme motoru var. Ayaklara veren kısım zor bir yerde içte kalıyor. direksiyon tarafında derinde üst kısımda diz airbag sökülecek motor değişecek orjinal valeo çıkıyor. 2016 ve sonrası Denso olmuş oda uyar.
2 Sağda 2 solda 4 adet var. Ayaklara veren solda üstte yer alıyor. Bazıları orta konsolu söküyor. Sökülmeden yapılabiliyor. Kronik bir durum.2 şer adet derken bir tane solda ve bir tane sağda olmak üzere toplamda 2 tane motor var demek istediniz sanırım dimi..? 2 şer adet diyince 2 sol 2 sağ toplam 4 varmışş gibi yorumlayan olabilir çünkü
reis çözüm buldun mu?Herkese merhaba Özgür ben 2015 model golf 7 1.2 TSİ aracımın kliması ayak bölgesine üflemiyor sebebi nedir aynı problemi yaşayan varmı acaba….
2 yıl önce ben de yaşamıştım benzer bir sorunu, o zamanlar ön konsolu komple sökmek dışında önerisi olan yer yoktu. sonunda birini bulup kolay bir şekilde hallettirmiştim:Herkese merhaba Özgür ben 2015 model golf 7 1.2 TSİ aracımın kliması ayak bölgesine üflemiyor sebebi nedir aynı problemi yaşayan varmı acaba….