YunussemrE
Üye
Golf 7 aracımın içi sürekli buhu yapıyor. Örnekle anlatıyım arabaya biniyorum ön cam buhulu klima ile normale döndü Köye gittim arabayı kapattım kahveye geçtim 2 saat kadar durdu öyle. arabaya bindim yine buhulu aynı şekilde eve döndüm buhusuz şekilde kapattım. araba 1 haftadır yatıyor bu akşam arabaya bindim ön cam artık buhu değil buz olmuştu iç camdan. Arabanın içinde ıslak vb nem gibi birşey yok kuru heryer eminim.
İşyeri aracım var 7 24 kullanıyorum ford courrier ne kadar soğuk olursa olsun arabanın içine insan binmeden asla buhu vb sorun olmuyor hiç böyle bişey görmedim denkte gelmedim. Uzun anlattım ama derdimi anlatmaya çalışıyorum. Acil bi durum olsa kışın arabaya binip bir yere gidemeceyeğim çok can sıkıcı bi durum.
Acil olarak bi çözüme ihtiyacım var
İşyeri aracım var 7 24 kullanıyorum ford courrier ne kadar soğuk olursa olsun arabanın içine insan binmeden asla buhu vb sorun olmuyor hiç böyle bişey görmedim denkte gelmedim. Uzun anlattım ama derdimi anlatmaya çalışıyorum. Acil bi durum olsa kışın arabaya binip bir yere gidemeceyeğim çok can sıkıcı bi durum.
Acil olarak bi çözüme ihtiyacım var