Aynen araç durumunu goremiyoruz olsada ama sol taraf çok boş duruyor belki kolay bi ayarı vardır diye yazayım dedim vag com kablosu da var bende belki bilen arkadaş tarif eder yaparım diye düşünmüştümAynı ekranı zamanında kullanmış biri olarak, araç durumu ekranı olsada araç arızaları oraya düşmüyor sadece görsel olarak bir durum. Star-Stop normalde gözükmesi lazım neden gelmiyor bir fikrim yok. Önemsiz bir sorun çözemezsenizde dert etmeyin bence
Anladım peki bunun yerine tavsiye edebileceğiniz bir multimedya cihazı varmı gerçi orijinal mib 2.5 lar da çok pahalı yaÇok saçma bir unite bu, vw çin orijinali diye iyi itelediler sağa sola. ben de almıştım. sonra bu hata mesajları, saçma sapan Türkçesi ve ses kalitesi yüzünden orijinali ile değişmek zorunda kaldım.
Bu cihazın birden fazla üreticisi var ve yazılımı bir çoğunun kapalı olarak geliyor. Bu yüzden oynama yapamıyorsunuz. Gizli özellikler dışında yapabileceğiniz bir şey yok. İnternette modele göre yazılım satanlar vardı ama değmez bence.