Yeniden golf


skyline35

Yeni Üye
Katılım
20 Haz 2018
Mesajlar
22
Tepkime puanı
11
Konum
İzmir
İsim
Erhan
Araç
Golf 6 1.6tdi manuel
Merhaba güzel insanlar,
Eski maceramda
Golf 6 1.6tdi trendline manuel
Golf 7 1.4 itsi highline manuel
Sonrasında ev alma durumum oldu 7yi satıp megane 2 2007 1.5dci exp plus aldım çıtayı mecburiyetten düşürdüm. Yaklaşık 2 senedir kullanmaktayım kusursuz kozmetik diyebiliriz temiz araba, donanımlı, yakıt ort. 4,5 sakin kullanan biriyim. Lakin ahh çekiyorum. Renonun malzeme kalitesi, trim sesi, motor sesi %50si içeride, yol tutuşu kötünün iyisi,rengi füme(koyu renk sonradan pişman etti) golflerimi çok özlettiriyor bana. Şükür bunu bulamayanlarda var ama durumuma şartlara göre golf özlemimi gidermek istiyorum. Piyasası sarı sitede 150-160 bandında bunu satıp mk4-5 ne önerirsiniz. Yada var git işine megane devam mı dersiniz. Max çıkarabilirim 180. Manuel benzinli istiyorum. Değerli abilerimin ve kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum.
 
Merhaba hocam,

Tavsiyede bulunamayacağım fakat inşallah gönlünüze göre bir Golf'e sahip olursunuz, hayırlısı olsun. :) (y)
 
Bence bu kıstaslarda 3-4 yaş daha genc bir arabaya binmek daha iyi ayrıca alacagınız golf eski motor olcak sehir içi belki 9-10 yakacak, bence arabanızda bi sıkıntı yoksa reno devam edebilirsiniz
 
bence arabaniz gorevini goruyorsa, hizmette kusuru yoksa devam edebilirsiniz. trimler rahatsız ediyorsa müziğin sesini acin :))

boyle bir devirde parayi sacmamak gerek
 

Geri
Üst Alt