Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün bir sayfada denk geldim bu çekicilerden haber vermeden alıp aracı götürmeye çalışan bu zatlardan millet usandı !! Çok üzüldüm golf baya bir pert durumunda
3 Kuruş ceza yazabilmek için daha fazla maddi ve manevi zarar verebilmek adlı çalışma olmuş .... Yazık çok üzüldüm Bu ilkel durumlar artık son bulmalı.
Trafiğe ciddi manada zararı yoksa araçların çekilmesini çok yanlış buluyorum.
Araç sahibinin hastası olabilir, kendisinin bir engeli olabilir, telefonunu/cüzdanını arabada bırakmış olabilir vs. insanı mağdur edecek birçok sebep olabilir.
Yapılan uygulama yasal olabilir ama bence kesinlikle insani ve vicdani değil.
Her işte olduğu gibi çekicilerin de iyisi kötüsü olabiliyor. Tabii ki burada bir talihsizlik durumu da söz konusu ancak o da belki de bir ihmal sonucu doğuyor.
Çekicilerin çekmesini gerektirecek yerlere park etmemek gerekir.
Bazı araç sürücüleri de vurdumduymaz olabiliyor. Her yere park ederim düşüncesinde olanlar da var.
Ben işimi halletmek için kafama göre park ediyorsam ve herkes aynı düşüncede olursa kurallar amacına hizmet etmez.
Bunu bir de her defasında, hastanız için gelmekte olan ambulans veya
yanmakta olan evinize itfaiyenin gecikmesine ya da gelmesine engel olabilecek bir araç olduğunu düşünürsek durum daha iyi özetlenir.
DURAKLAMA bile yapamazsın yazan yere aracınızı bırakıp giderseniz araç çekilir. GAYET normal. Öyle de olmalı.
Mesele kayışın neden koptuğudur... Ona bakmak lazım.
Kıyaslama yapmak gibi olmasın ama, Berlin'de Ambulans veya İtfai'yenin önünü kapatmadığın sürece araç çekmiyorlar. Ve tabi birde bazı evlerin önünde giriş çıkışlar oluyor oralara park edipte şikayet gelirse çekiyorlar.
Resimdekii gibi bir yere burada park etmiş olsan sadece ceza yazarlar 2. seferde çekerler. Ciddi anlamda Trafiği engellemiyorsa çekilmiyor araçlar.
Burda yapılan sırf para kazanmak için oluşmuş bir olay + Çekilen aracada zarar verilmiş.
Pert olur. Pert olduktan sonra sigorta bunu ihale ile çok güzel rakamlara satar. Alan adamlar cam tavanlı bir arabanın direklerden kesip koyarlar.
Olan arabası çekilirken pert edilen adama olur.