Merhabalar herkese iyi akşamlar. 2012 model (bmt highline) golf 7miz var. Aracı 2 aydır kullanıyorum. Aldıktan 10-15 gün sonra trafikte ilerlerken yokuşta durmam gerekti. aracın ön kısmı yolun düz tarafında arka kısmı ise yokuş tarafında idi. Sonra trafik müsait olunca hareket ettim ve birden lastik basınç arıza lambası yandı, abs/esc lambası yandı auto hold arızası yandı far ayarı arızası yandı. Start stop devre dışı kaldı ve direksiyon sertleşti. olayı yaşadığım günden bu yana sürekli her çalıştırmadan sonra bu ikaz lambaları yanıyor aracı öyle kullanmak durumunda kalıyorum. Bazen az gidince kendiliğinden yanıp sönüyor bazen ne kadar gidersem gideyim kontak kapatana kadar sönmüyor. Durdurup bekleyip yeniden çalıştırmayı da cok denedim ama sonuc degişmedi. Şimdi ara ara düzelse de direksiyonu sert bir şekilde kullanıyorum . Birkac ustayla görüştüm bilgisayara baglamak gerek abs beyninden olabilir dediler. Aküden olma ihtimali geldi ölçtürdüm sorun yok. Lastik havasında olabilir diye düşündüm ölçtürdüm hepsi aynı 32 veya 33 idi şimdi tam hatırlamıyorum. Başına böyle bir iş gelen var mıdır sorun neyden kaynaklıdır ve aşağı yukarı bize kaça malolur. Servise gitmeden önce kafamın net olmasını istiyorum.
Ankaradayım aracın periyodik bakımları antalya başarandan yapılmış. Yetkili servis mi özel servis mi daha iyi bir çözüm bulur onu da bilemedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Ankaradayım aracın periyodik bakımları antalya başarandan yapılmış. Yetkili servis mi özel servis mi daha iyi bir çözüm bulur onu da bilemedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.