silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Hocam siparisi verdim Mayista teslim. Yanliz Almanya , Fransa ve Belcika'da var simdilik.Peki ne zamanmış bu Polo'nun Lounge olayı gibi bişey olmuş bu özellikler.
Şimdi bu araç donanım seviyesi olarak nerede duruyor acaba ?Hocam siparisi verdim Mayista teslim. Yanliz Almanya , Fransa ve Belcika'da var simdilik.
Confortun bir tık üstü gibi. Ama highline da olmayan şeyler de var.Şimdi bu araç donanım seviyesi olarak nerede duruyor acaba ?
Hocam arabalar konusunda cok derin bilgim yok bunu @silvershadow beye sorabiliriz.Şimdi bu araç donanım seviyesi olarak nerede duruyor acaba ?
Tamam o zaman hocam Polo Lounge durumunun aynısı. Esas değişiklikleri beklemek daha mantıklı henüz araç almayacak arkadaşlar için bence.Confortun bir tık üstü gibi. Ama highline da olmayan şeyler de var.
Hocam zevkler tartışılmaz ama paylaştığınız resimlerdeki koyu renk bana daha güzel geldi. Sanki all star paketin hatlarını daha güzel gösteriyor.Almanya Golf ALL STAR . Bu renk malesef Belcika'da yok
Değerli Hocam;Hocam arabalar konusunda cok derin bilgim yok bunu @silvershadow beye sorabiliriz.